clanek-1

U17: Na Admiře jsme prožili vydařený vstup do jarní části

11.03.2018, 11:45

Admira Praha

0:7

(0:3)

16. kolo, Česká liga dorostu U17 B 2017/18

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Sestava hosté: Šmejkal – Urban, Matoušek, Peake, Mládek – Jeřábek, Hrubeš, Novotný (61. Mentberger) – Jančí (51. Haniak), Kubeš, Ludvíček.

  • Branky: 31. Ludvíček, 34. Hrubeš, 40+2. Jančí, 43. Hrubeš, 54. Peake, 57. Ludvíček, 73. Kubeš.
V úvodním jarním kole jsme za slunného počasí vyhráli na Admiře, kde jsme celkovou převahu po celý zápas vyjádřili i gólově.

Hodnocení trenéra:

Martin Pech: "Od začátku jsme se snažili o kombinační hru, která se nám ne vždy dokonale dařila. Bylo to zapříčiněno dobrou, obětavou obranou soupeře a z části pak i menším hřištěm, které nahrávalo soubojovým situacím a těsnému obrannému bloku. Během půl hodin hry jsme si vypracovali tři gólové šance, ale promenili jsme až tu poslední. Se závěrem prvního poločasu jsme vsítili ještě dvě branky a do šaten se šlo za stavu 3:0 pro nás. Druhý poločas začal podobně, jak skončil ten první, tedy naší nátlakovou hrou s množstvím šancí. Postupně jsme během prvních patnácti minut druhého poločasu přidali tři branky a zvláště ta druhá, kdy náš pravý stoper centroval přes celou šíři hřiště na levého stopera, byla oku lahodící. Poté se utkáni dohrávalo v poklidném tempu s naší trvalou územní převahou. V závěru jsme přidali ještě jednu branku a utkání tak skončilo našim vítězstvím 7:0. Závěrem bych se chtěl zmínit ještě o jedné nešťastné situaci z prvního poločasu, kdy se zranil obránce soupeře po souboji rameno na rameno s našim útočníkem. Bohužel byl soupeř velice otřesen a musela pro něj přijet záchranka. Doufáme, že bude brzy v pořádku a že jeho zranění není vážné. Celý tým mu přejeme brzké uzdravení."