clanek-1

Důležitá domácí výhra nad Libercem

14.04.2018, 18:00
Juliska

FK Dukla Praha

2:0

(0:0)

24. kolo, HET liga 2017/18

FC Slovan Liberec

Sestava domácí: Rada – Miloševič, Ostojič, Jiránek, Podaný – Hanousek (C), Bezpalec – Douděra (64. Brandner), Albiach (81. Kušnír), Holík (89. Djuranovič) – Schranz.

Sestava hosté: Hladký – Coufal (C), Mikula, Karafiát, Kerbr – Breite (46. Oscar), Folprecht, Bosančič, Bartl (73. W. Da Silva) – Ševčík – Pulkrab (73. Graiciar).

  • Branky: 55. Schranz, 82. Holík.
    ŽK: 7. Schranz, 68. Holík – 28. Pulkrab, 70. Ševčík.
    Rozhodčí: Hrubeš – Dobrovolný, Pfeifer.
  • Diváci: 2796
Skutečně důležité tři body si v jarním sobotním večeru připsala Dukla v souboji s Libercem. Po bezgólovém prvním poločase udeřili domácí dvakrát ve druhém dějství, kdy se mezi střelce zapsali Schranz s Holíkem.

Hodnocení trenéra:

Jaroslav Hynek: „Konečně domácí vítězství, pro nás obrovsky důležité. Pokoukání a drama pro fanoušky, věřím, že dárek zesnulému Toníkovi. V tomto se to dneska všechno sešlo a jsme rádi, že jsme vítězství uhráli. Nebyla to cesta jednoduchá, protože jsme věděli, že Liberec hraje uvolněně, hraje velice náročný, nátlakový fotbal a je dobrý na míči. Kvůli tomu, že jsme neměli k dispozici Freda Bilovského ani Honzu Holendu, museli jsme změnit organizaci hry a celý první poločas jsme se v tom hledali, hráli jsme hodně hluboko a přestáli jsme tři, čtyři šance Liberce. Pro Máru Hanouska i Néstora to byl určitě těžký vstup, po dlouhé době hráli od začátku. Potom jsme dokázali využit šanci, která nás obrovsky povzbudila, Liberec to musel otevřít a my jsme se dostávali do brejkových situací. Po brance jsme také pozorněji bránili a v závěru jsme přidali ještě jeden důležitý gól, abychom se do konce zápasu uklidnili a zvládli to. Pracovitost týmu k vítězství dospěla, jsme moc rádi.“

Pokud jste byli svědky vítězného zápasu přímo na Julisce, ohodnoťte kvalitu služeb na stadionu i předvedený výkon hráčů v našem dotazníku. Za vyplnění Vás možná čekají 2 VIP vstupenky na příští domácí utkání s Brnem.