clanek-1

U15: V Písku herně velmi slušně, ale opět s jedním velkým herním výpadkem

16.09.2017, 12:45

FC Písek

4:6

(2:3)

6. kolo, Česká divize žáků U15 A 2017/18

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Sestava hosté: Ulman (36. Janoušek) – Rada, Löffler, Dragošek (36. Tomek), Fojt – Villaseca, Krenciv, Atsuta, – Mareš, Barcal, Novotný (36. Ulman).

  • Branky: 10. Atsuta (Novotný), 12. Barcal (Villaseca), 17. Barcal (Villaseca), 39. Ulman (Mareš), 46. Barcal (Atsuta), 69. Atsuta (Barcal).
.

Hodnocení trenéra:

Jaroslav Žipaj: "I. poločas utkání v Písku se nám herně celkem povedl. Už v prvních dvou minutách jsme měli 3 vyložené brankové příležitosti, bohužel jsme je řešili moc zbrkle. Každopádně kluci pokračovali v aktivní hře a do konce poločasu si dokázali vypracovat ještě další brankové příležitosti připravené středem nebo po stranách. Domácí se snažili o rychlé protiútoky a především po naší pravé straně byli i dost nebezpeční. Do II. poločasu jsme vstoupili opět aktivně a v průběhu deseti minut jsme měli několik možností, z kterých se nám povedlo 2x skórovat. Pak ale opět přišla tradiční ztráta koncentrace a u některých hráčů i velké uspokojení a po dvou protiútocích po pravé straně to bylo opět o jednu branku. Ke konci utkání jsme se ještě stihli herně vzpamatovat a utkání rozhodnout další brankou. Domácím děkujeme za další podnětnou lekci, z které se doufám dokážeme poučit."