clanek-1

Dukla podlehla Teplicím dvougólovým rozdílem

05.08.2017, 17:00
ACG Aréna Na Stínadlech

FK Teplice

3:1

(2:0)

2. kolo, HET liga 2017/18

FK Dukla Praha

Sestava domácí: Grigar – Krob, Šušnjar, Jeřábek, Vondrášek – Ljevakovič (K), Kučera – Vošahlík, Jan Rezek, Fillo (74. Trubač) – Vaněček (68. Červenka).

Sestava hosté: F. Rada (K) – Podaný, Jiránek, Ostojić, Kušnír – Daniel Tetour, Bezpalec – Mustedanagić (78. Preisler) – Schranz (62. Djuranović), Holenda, Koreš (70. Milošević).

  • Branky: 29. Ljevakovič, 31. Vaněček, 60. Vaněček – 73. Milošević
    ŽK: 9. Šušnjar, 83. Vošahlík – 19. Tetour, 30. Mustedanagić, 40. Schranz, 63. Bezpalec
    ČK: 81. Bezpalec
    Rozhodčí: Zelinka – Pelikán, Pochylný
  • Diváci: 4
V utkání byli aktivnější domácí. V rozmezí dvou minut vstřelili v první půli dvě branky. Po změně stran se hra Dukly zvedla, ale třetí gól v Radově síti rozhodl o osudu utkání. Střídajícímu Miloševičovi se podařilo pouze zkorigovat konečný výsledek.

Hodnocení trenéra:

Jaroslav Hynek: "Po utkání v Plzni jsme se chtěli odrazit od naší kompaktnosti, agresivity ve středovém pásmu, být hodně u sebe a hrát koncentrovaně. Na začátku se nám to podařilo, ale agresivita nám po celou dobu první půle chyběla. Navíc jsme udělali ještě další chyby okolo pokutového území a Teplice se po nich prosadily, daly 2 krásné branky, ale myslím si, že poločasový výsledek 2:0 není nehratelný. Po přestávce došlo ke zlepšení, ale zlom nastal neproměněnou šancí Mustedanagiče a inkasovaným gólem na 3:0. Domácí vyhráli zaslouženě."