clanek-1

V poslední minutě dokázala patnáctka strhnout vítězství na svoji stranu

06.05.2017, 10:15
hř. Ruzyně

FK Dukla Praha

1:0

(0:0)

5. kolo, Česká liga žáků U15 B 2016/17

FC Slovan Liberec

Sestava domácí: Štefan – Šebrle, Kozojed, Noll, Mikuda (35. Hypius) – Křenek, Mlejnek (35. Hudec), Kleček (35. Novotný A.) – Helík, Šátek (35. Peřina), Erdmann (35. Novotný J.)

Sestava hosté:

  • Branky: 70. Kozojed (Novotný A.).
    Rozhodčí: Kazda Jan, Zatkal Dalibor, Ticháček Roman.
Utkání s Libercem mělo od začátku vyrovnaný průběh. My jsme měli míč více v držení, Liberečtí ovšem hráli také velmi aktivně a v útoku byli nebezpeční. Oba týmy si vypracovaly několik výborných příležitostí, které zůstaly neproměněny. Duel nakonec rozhodla poslední minuta, ve které jsme se prosadili ze standardní situace a zvítězili nejtěsnějším fotbalovým rozdílem.

Hodnocení trenéra:

Pavel Sedláček: "Opět jsme odehráli velmi náročné utkání. Hra byla velmi vyrovnaná a oba týmy si v jejím průběhu dokázaly vypracovat několik nebezpečných brankových situací. Nás výbornými zákroky několikrát podržel brankář Jakub Štefan. My jsme své příležitosti nedokázali proměnit, chyběl větší klid v zakončení a finální fáze zůstává pro nás nadále velkou výzvou do tréninku. Nakonec se nám větší vůlí po vítězství podařilo utkání zlomit v náš prospěch, když se v poslední minutě prosadil hlavou po standardní situaci Jan Kozojed. Děkujeme všem rodičům za podporu a těšíme se za týden, kdy hrajeme opět v Ruzyni s Trutnovem."