clanek-1

V úvodním utkání jarní části žákovské ligy jsme zvítězili s Povltavskou akademií

12.03.2017, 10:00
UMT Radotín

Povltavská Fotbalová Akademie

2:5

(0:3)

19. kolo, Česká liga žáků U15 B 2016/17

FK Dukla Praha

Sestava domácí: Štefan J., Kytka, Noll (45. Kleček), Kočí (35. Mejdr), Křenek, Novotný A., Hypius (35. Mlejnek), Hudec (35. Denisenko), Mareš (35. Helík), Šátek, Novotný J. (35. Goldschmidt)

Sestava hosté:

  • Branky: 18. a 46. Šátek, 8. Křenek, 34. Novotný J., 43. Goldchmidt.
    Asistence: 8. Novotný A., 18. Kytka, 34. Mareš, 43. Helík, 46. Šátek.
Od prvních minut jsme měli hru pod kontrolou a kluci předváděli pohledný kombinační fotbal. Dařila se nám i finální fáze a standardní situace. První poločas byl silnější a vstřelili jsme v něm tři branky. Ve druhém jsme dvakrát inkasovali, ale i přesto jsme si vytvořili spoustu příležitostí a přidali ještě dvě branky.

Hodnocení trenéra:

Hodnocení trenéra Pavla Sedláčka: "V prvním mistrovském utkání jsme ukázali velmi dobrou hru, kluci výborně komunikovali, hráli týmově a koncentrovaně. Předvedli jsme několik výborných kombinačních akcí, kdy jsme se od brankáře dokázali sérií přihrávek v pohybu dostat až do zakončení. Hodně jsme také stříleli z dálky, škoda, že jsme nepřidali více gólů, příležitostí bylo hodně. Ve hře dozadu jsme byli pozorní, dvakrát jsme však chybovali ve středu obrany a dostali dvě branky. Děkujeme klukům z Povltavské za velmi pěkný výkon, děkujeme také všem divákům za podporu a těšíme se příští utkání, kdy hrajeme doma na Julisce."