clanek-1

Mladší žáci U13 hostili Teplice

08.04.2017, 10:15
Ruzyně

FK Dukla Praha

1:8

(1:2)

16. kolo, Česká liga žáků U13 B 2016/17

FK Teplice

Sestava domácí: Sádlo – Špatenka, Hubl, Ungerman, Tomeček D, Škoch, Chlupáč, Kolínek, Laštůvka, Bačinský, Břeh, Novotný, Tran, Mentberger.

Sestava hosté:

  • Branky: Ungerman.
V sobotu 8. dubna sehráli mladší žáci utkání s týmy Teplic. "Třináctce" se v zápase příliš střelecky nedařilo a po třech třetinách skončilo utkání daleko lépe pro hosty.

Hodnocení trenéra:

Tomáš Konder: "První domácí utkání jsme odehráli proti vedoucímu týmu soutěže na přírodní trávě na Ruzyni. Úvodní část utkání byla v celku vyrovnaná, bylo k vidění oboustranně kvalitní utkání. Hrálo se dynamicky, rychle a přítomní diváci mohli vidět spoustu zajímavých situací. Soupeř z Teplic měl lehce navrch a dostával se do zakončení o něco víc než náš tým. My jsme také dokázali několikrát zakončit, bohužel jsme neměli potřebný klid a neproměnili několik čistých šancí... Druhá část utkání, zejména poslední třetina byla z naší strany velice nepovedená. Naše aktivita opadla a soupeř nás začal přehrávat, my jsme kupili chyby, ze kterých se Tepličtí dostávali poměrné často do zakončení. U kluků chybělo nasazení, kvalitní pohyb bez míče, důraz v osobních soubojích, včasné dostudování k hráčům a přechodová fáze. Je potřeba uznat, že soupeř z Teplic byl dnes lepším týmem a zaslouženě vyhrál. Tento zápas nám ukázal naše slabiny a také to, na čem musíme dále pracovat! Děkujeme klukům z Teplic za cennou lekci a gratulujeme jim k vítězství."