clanek-1

U16: V otevřeném utkání jsme podlehli Slavii

18.05.2017, 17:00
SC H. Počernice

SK Slavia Praha

5:2

(2:1)

22. kolo, Česká liga dorostu U16 A 2016/17

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Sestava hosté: Absolín – Matoušek, Bican (41. Neruda), Březina, Mládek – Dostál, Kozel (48. Novotný), Peake (48. Mentberger) – Pátek (48. Jančí), Hodek (48. Ludvíček), Kubeš (48. Fencl).

  • Branky: 22. Schneider, 31. Eichler, 51. Zeronik, 52. Kubiš, 62. Zeronik - 19. Kubeš (Hodek, Dostál), 60. Fencl (pen.)
Zápas hraný v horkém čtvrtečním odpoledni odehrála obě mužstva ve vysokém tempu a ve velké otevřenosti. Slavia nás však předčila v produktivitě.

Hodnocení trenéra:

Tomáš Kulvajt: "Oba týmy nasadily od začátku vysoké tempo a hra včetně šancí na obou stranách se velmi rychle přelévala. Do vedení jsme se dostali po krásné křídelní akci a přesné koncovce Matěje Kubeše, slávisté však brzy vyrovnali a do poločasu skóre otočili další přesnou střelou. Úvod druhého poločasu navázal v otevřenosti hry na ten první, produktivnější však byli opět hráči Slavie, kteří dali v rychlém sledu dvě branky. Po faulu na Tomáše Mládka se nám podařilo z penalty snížit Tomášem Fenclem, poslední slovo však měli slávisté, kteří dokázali přidat ještě jednu branku. Pěkný zápas bohužel zastínilo ve druhém poločasu nepříjemné zranění Matouše Mentbergera, který byl odvezen sanitkou s vykloubeným loktem do nemocnice. Přejeme mu brzké uzdravení…"