clanek-1

Po šesti vzájemných zápasech Dukla opět poráží Příbram a slaví výhru 3:1

05.05.2017, 18:00
Juliska

FK Dukla Praha

3:1

(1:1)

27. kolo, ePojisteni.cz liga 2016/17

FK Příbram

Sestava domácí: F. Rada – Miloševič, Šimůnek, Štetina, Podaný – Marek Hanousek (K), Daniel Tetour, Mustedanagič (58. Bilovský) – Juroška (82. Smejkal), Holenda, Koreš (72. Brandner).

Sestava hosté: Hruška – Kvída (87. Kacafírek), Jiránek, Chaluš, Divíšek – Suchan, Trapp (75. Krameš) – Bazal (82. Ayong), T. Pilík, Rezek (K) – Linhart.

  • Branky: 1. a 62. Holenda, 90+2. Bilovský – 36. Suchan.
    ŽK: 71. Juroška, 90+1. Smejkal – 48. Divíšek.
    Rozhodčí: Marek – Dobrovolný, Urban.
  • Diváci: 1264
Svižný nástup do utkání korunovala Dukla v 11. minutě, kdy se prosadil Holenda. Na jeho gól ještě dokázal odpovědět hostující Suchan, ale ve druhém poločase už pevně vládli domácí a po brankách Holendy a Bilovského zaslouženě vyhráli.

Hodnocení trenéra:

Kamil Tobiáš:Do dnešního utkání jsme nevstoupili vůbec dobře. Domácí nás dostali pod tlak, dali rychle branku a ještě jsme jim tam umožnili jednu 100% šanci, kterou neproměnili. Zvedli jsme se v půlce prvního poločasu, kdy jsme začali hrát to, co jsme chtěli a podařilo se nám vyrovnat. Bohužel jsme ale nezvládli druhý poločas a soupeř zaslouženě vyhrál, protože náš výkon nebyl dobrý.

Jaroslav Hynek: „Do utkání jsme vstoupili dobře a v 11. minutě to korunovali brankou. Ale místo toho, abychom hráli dál naši hru, byli hodně na míči a ukombinovali soupeře, tak jako bychom chytli „obrnu“ a prakticky jsme si nedali dvě, tři souvislé přihrávky a z toho našeho “snažení“, nám dal soupeř vyrovnávací branku. O poločase jsme se snažili tým udržet v klidu, abychom mohli dál pracovat a byli dostatečně přesní. Na začátku druhého poločasu jsme měli jednu šanci, ale soupeř hned potom také. Nakonec jsme dali druhý gól a s časem po něm jsme naložili daleko lépe, než po tom prvním z prvního poločasu. Na závěr jsme pak přidali třetí branku a zápas zvládli.“