clanek-1

Bezbranková remíza. Dukla si s Karvinou připsala bod

25.02.2017, 13:30
Juliska

FK Dukla Praha

0:0

(0:0)

18. kolo, ePojisteni.cz liga 2016/17

MFK Karviná

Sestava domácí: Rada – Kušnír, Štetina, Bezpalec, Podaný – Daniel Tetour, Marek Hanousek (K), Mustedanagič (61. Juroška) – Miloševič, Holenda, Olayinka (80. Edmond).

Sestava hosté: Laštůvka – Holík, Košťál, Hošek, Eismann (K) – Janečka, Šisler – Jan Moravec (88. Duda), Budínský, Puchel (39. Panák) – Wágner (89. Jovanovic).

  • ŽK: 42. Tetour – 70. Budínský.
    Rozhodčí: Marek – Nádvorník, Hájek.
  • Diváci: 1613
Dukla vstoupila do utkání aktivně, vyprodukovala několik šancí, ale ne a ne dostat míč za brankovou čáru. Tento trend se bohužel udržel po celé utkání, a tak se na Julisce musíme smířit s jednobodovým ziskem za remízu 0:0.

Hodnocení trenéra:

Jozef Weber: „Máme dva body z prvních dvou zápasů a každý má jiný příběh. Dnes to od nás nebyl nejlepší výkon, hlavně v první půli. Přesto si toho bodu vážíme. Jsem rád, že jsme se ve druhé půli dokázali zvednout. Trochu jsme změnili rozestavení. Takže jsme stali vyrovnaným soupeřem pro domácí, ale přesto musím uznat, že byli lepší a my ten bod uválčili dobrou defenzivou a trochou štěstí, které k tomu fotbalu patří.“

Jaroslav Hynek: „Karviná si sem přijela pro bod, její herní projev k tomu směřoval. Bod mají, takže mají splněno, pro nás je to ztráta. V prvním poločase jsme měli velkou převahu, soupeř nás prakticky neohrozil, měl možná dva rohové kopy, a to bylo všechno. My jsme si tam vytvořili jednu šanci, ta byla stoprocentní, ale Kuba Podaný bohužel přestřelil. Ve druhém poločase měla hra stejný ráz, až do situace, kdy Peter Olayinka trefil tyč. Potom se to rozbilo, bylo to nahoru dolů, bylo tam více nepřesností a Karviná si tam vytvořila také jednu šanci, Budínským. Výsledek je pro nás ztráta, ale jinak hra a šance šly spíše za námi, ale tak to je. Na vítězství jsme nedosáhli a je potřeba pracovat dál.“