clanek-1

Dukla postupuje do dalšího kola MOL Cupu

21.09.2016, 16:30
U Tržiště, Velké Meziříčí

FC Velké Meziříčí

1:2

(0:0)

3. kolo, MOL Cup 2016/17

FK Dukla Praha

Sestava domácí: Kruba – Šimáček, Kriegsmann, Dolejš, Šuta, Mezlík, Simr, Smejkal (67. Berka), Krejčí (89. Bouček), Demeter, Puža (77. Souček).

Sestava hosté: Hroššo – Miloševič, Kušnír, Bezpalec, Preisler - Hanousek, Čajič, Kovaľ (74. Vopat) – Néstor (61. Tetour), Olayinka, Manzia (55. Juroška).

  • Branky: 65. Demeter (pen.) – 62. Miloševič, 69. Hanousek.
    ŽK: 68. Kruba – 50. Manzia, 64. Bezpalec, 86. Juroška.
    Rozhodčí: Marek – Antoníček, Šimáček.
Ve třetím kole českého poháru narazila Dukla na soupeře z třetí ligy – moravskoslezské části. Tým Velkého Meziříčí se bil velmi statečně a nechtěl dát svou kůži lacino. Postup pro tým z Julisky zajistili až ve druhém poločase svými přesnými zásahy Miloševič s Hanouskem.

Hodnocení trenéra:

Jaroslav Hynek: „Musím říct, že ke 110. výročí fotbalu ve Velkém Meziříčí jsme viděli dramatický zápas. Soupeř využil všech svých předností, které jsme v některých fázích hry nedokázali úplně eliminovat. Jsem rád, že i v dnešní improvizované sestavě, který byla vynucená zraněními, jsme zůstali trpěliví po celou dobu zápasu. Ve finále jsem spokojený. Bylo vidět, že kluci už z toho byli také trochu nervózní, protože soupeř dnes hrál opravdu dobře, ale nakonec jsme to zvládli.“