clanek-1

Remíza 1:1 s Vlašimí

06.07.2016, 10:30
Roudnice nad Labem

FK Dukla Praha

1:1

(1:0)

Přípravná utkání 2016/17

FC Sellier & Bellot Vlašim

Sestava domácí: Hroššo - Juroška (46. Miloševič), Šimunek (65. Smejkal), Štetina, Preisler - Hanousek (46. Považanec), Tetour Dan. (80. Bezpalec), Borek (65. Kovaľ) - Néstor (46. Manzia), Beauguel (80. Vlček), Čajič (80. Vopat).

Sestava hosté:

  • Branky: 10. Beauguel - 47. Nečas.
    Rozhodčí: Zděnek Koval (Praha) – Jan Novotný (Teplice), Ladislav Holec (Teplice).
Poprvé během letní přípravy nedokázala Dukla svého soupeře porazit a pouze remizovala s FC Sellier & Bellot Vlašim. V prvním poločase se prosadil Jean-David Beauguel. Ve druhé půli využili hosté zaváhání dukelské obrany a srovnali na konečných 1:1.

Hodnocení trenéra:

Jaroslav Šilhavý: „V rámci přípravného období byla Vlašim náš čtvrtý druholigový soupeř. Z obou stran to byl kvalitní zápas. Zejména v první půli jsme měli velkou kvalitu, vstřelili jsme gól, byť byl trochu šťastný. Po vyrovnání se hra částečně rozkouskovala, bylo to dané i střídáními. Měli jsme další šance, které kdybychom proměnili, tak vyhrajeme. Řešení brankových příležitostí je otázkou klidu a důrazu a já věřím, že když na těchto věcech zapracujeme, tak góly padat budou a budeme produktivní. Nyní bude přípravná fáze gradovat, v sobotu jedeme do Německa k přátelskému utkání a poté už nás čekají další kvalitní soupeři v rámci soustředění v Rakousku. Podle posledních informací se střetneme s Krasnodarem, Šoproní a Norwichem. Co se týká dosavadní přípravy, tak jsme zde v Roudnici našli kvalitní zázemí. Máme tu 3 hřiště a k dispozici hotel, můžeme zde trávit celé dny. Musím říct, že jsme tady velmi spokojení, co se týká tréninkových podmínek. V současné době dáváme kádr dohromady, změn bylo přeci jen víc, než jsem čekal. Ještě určitě budou uskutečněny některé příchody a věřím, že se nám podaří tým kvalitně poskládat.“