clanek-1

Dukla veze bod ze Zlína po remíze 2:2

24.04.2016, 17:00
Letná, Tyršovo nábřeží 4381, Zlín

FC Fastav Zlín

2:2

(1:1)

26. kolo, Synot liga 2015/16

FK Dukla Praha

Sestava domácí: Holý – Pazdera, Jugas, Hájek (K), Matějov (86. Malý) – Hubáček – Holík, Motal (65. Fantiš), Janíček, Koreš – Vukadinovič.

Sestava hosté: Rada – Miloševič (87. Beauguel), Štetina, Gorkšs, Vrzal – Hanousek (K), Považanec, Daniel Tetour – Berger, Mareš, Albiach.

  • Branky: 22. Koreš, 85. Janíček – 28. a 90. Albiach.
    ŽK: 25. Koreš, 41. Hájek, 65. Motal – 2. Gorkšs, 76. Považanec.
    Rozhodčí: Jílek – Blažej, Vlasjuk.
V zápase na Zlínské Letné fotbalisté Dukly museli hned dvakrát dotahovat skóre. Svými dvěma góly se o to postaral Néstor Albiach, který nejprve bleskově odpověděl na úvodní branku domácích a v poslední minutě řádné hrací doby zachránil přesnou střelou bod pro tým z Julisky.

Hodnocení trenéra:

Luboš Kozel: „Chtěli jsme tu uspět, protože náš bodový zisk nám zatím žádnou jistotu nedává. Řekl bych, že se na nás v úvodu projevil ten smolně ztracený poslední zápas, ale postupem času jsme byli aktivnější než domácí. Zlín hrozil z brejků a my byli při rozehře statičtí a našimi chybami jsme jim tyto situace nabízeli. První gól domácích byl laciný, i když Koreš to trefil krásně. Jsem rád, že jsme poměrně brzy srovnali. Ve druhém poločasu jsme měli asi tři šance, kdy jsme mohli vedoucí gól vstřelit my, paradoxně se to povedlo domácím z chvilkového tlaku. Jsem rád, že se nám podařilo v závěru vyrovnat a mohli jsme být těmi šťastnějšími na konci zápasu. Bod jsme si zasloužili a vzhledem k tomu, že jsme dvakrát prohrávali, tak si ho i cením.“

Bohumil Páník: „Střetli jsme se se soupeřem, jehož způsob hry se těžko brání. Proto jsme hráli méně nátlakově a spoléhali jsme na to, že máme rychlostní typy hráčů. Nakonec jsme požadovaného výsledku dosáhli, ale jen do té 90. minuty, kdy jsme vítězství ztratili. Pro nás je tahle remíza doma, kdy jsme dvakrát vedli špatně. Takže nic pro nás nekončí, hrajeme na doraz až do konce.“