clanek-1

V pohárové odvetě si Dukla opět poradila s Ústí na Labem

10.11.2015, 16:00
Juliska

FK Dukla Praha

3:0

(2:0)

4. kolo, MOL Cup 2015/16

FK Ústí nad Labem

Sestava domácí: Chudý – Preissler, Jurendič, Jeřábek, Čajič – Hanousek (76. Mejdr), Považanec, Kovaľ – Mareš (71. Krmenčík), Beauguel, Berger (58. Bezdička).

Sestava hosté: Tvrdoň – Hyčka, Rašo, Vaněk, Pícha – Králík, Peterka, Novotný, Miskovič (71. Eliáš), Leibl (76. Bubeníček) – Hošek.

  • Branky: 11. Jurendič, 45+1. Jeřábek, 53. Mareš. ŽK: 73. Jurendič – 49. Pícha, 49. Králik, 70. Rašo. Rozhodčí: Jílek – Fišer, Koval.
V odvetě pohárového osmifinále Dukla opět jednoznačně porazila Ústí. Utkání skončilo stejným výsledkem jako úvodní zápas tohoto dvojsouboje, tedy 3:0. Za domácí se trefili Jurendič, Jeřábek a Mareš.

Hodnocení trenéra:

Luboš Kozel: „Chtěli jsme potvrdit vítězství z minula a vyhnout se nějaké dramatické zápletce, což se povedlo. První poločas měl tempo a úplně jednoznačné to nebylo, ale vstřelené branky rozhodly a druhý poločas už byl v klidu. Momentálně jsme ve stavu, kdy moc hráčů nemáme, a já jsem rád, že jsme celé utkání přežili ve zdraví. Viděli jste lavičku, kde sedělo jen pět lidí. Zároveň jsem rád, že jsme díky vývoji utkání mohli dát prostor i hráčům z juniorky.“