clanek-1

13.08.2015, 14:00
Sportovní areál Satalice

FK Dukla Praha

0:4

(0:2)

2.liga dorostenek Čechy 2015/16

FFC Hof WU17

Sestava domácí: Nedvědová - Kocková (41.Frolíková), Lupačová, Novotná, Cachová (41.Růžičková) - Šofrová, Čechová, Veselá (41.Žočková) - Krollová (52.Portešová), Houbová, Kožíšková (60.Urbánková)

Sestava hosté:

  • Branky: 27.Lohnat, 40.Zahn, 61.Knörnschild, 80.Tröger
    Rozhodčí: Stěhule
  • Diváci: 20

Hodnocení trenéra:

Ondřej Havlas, hlavní trenér:„Oba dva zápasy hodnotím spíše z herního hlediska než z výsledkového. Mrzí mě, že ani v jednom utkání se nám nepodařilo vstřelit branku. Co se týče hry samotné, tak od obou utkání jsem čekal, že budeme hrát z bloku a spíše bránit. Bohužel soupeřky byly více důrazné a u všeho byly dříve, takže jsme bránili až moc hluboko a z toho pramenily chyby a branky.

Nicméně pozitivní jsou poločasy obou utkání, kdy jsme se dokázali přizpůsobit rychlosti i tvrdosti hry. Vždy v druhých poločasech se nám dařilo více kombinovat. Věřím, že si děvčata z takhle těžkých utkání vezmou ponaučení a budou hrát vždy od první minuty na doraz, jak tomu bylo u hráček Hofu a Wolfernu.

Závěrem bych chtěl poděkovat všem za minulý týden, jelikož jsme odehrály tři těžká v pěti dnech. Také poděkování patří rodičům za možnost sehrát utkání v Rakousku.“