clanek-1

19.08.2015, 15:00
UMT Juliska

FK Dukla Praha

8:1

(2:0)

1. kolo, Česká liga žáků U15B 2015/16

MFK Trutnov

Sestava domácí: Šerák - Petrouš (35. Matoušek), Bican, Březina, Verbík - Havlíček (35. Dostál), Mentberger (45. Urban), Kozel D. (35. Podzimek) - Janků (45. Novák), Neruda (45. Jarovský), Hodek.

Sestava hosté:

  • Branky: 1. Neruda (Kozel), 34. Mentberger (Petrouš), 40. Mentberger (Dostál), 43. Dostál, 55. Matoušek (PK), 59. Březina (Jarovský, Hodek), 62. Jarovský (Dostál), 68. Podzimek (Dostál, Novák).

Hodnocení trenéra:

Erik Čala: "Do zápasu jsme vstoupili výborně, kdy již po minutě Kozlík krásnou finálkou našel Xaviho a ten nedal brankáři hostí šanci. Celou první polovinu jsme měli převahu, ale hodně často naše přihrávky nebyly přesné a utažené a proto jsme několik situací nedotáhli do zakončení. Před přestávkou se povedl krásný gól do šibenice Matoušovi. Do druhé poloviny jsme prostřídali a kluci hned vnesli potřebnou energii a kvalitu do hry a postupně skóre narůstalo v náš prospěch. Některé akce na jeden dotek byly opravdu povedené a jsem rád že hodně jich skončilo i gólem. Ovšem bez chyb se to neobešlo. Při standardních situacích soupeře se několikrát opakovala situace, kde hráči soupeře nebyli prokrytí v našem vápně. Z jedné takové situace nám hosté vstřelili i gól, kdy po míči do vápna nikým neobsazený hráč pohodlně skóroval. Můžeme být jen rádi, že se jim to povedlo pouze jednou."