clanek-1

23.08.2015, 10:00
UMT Ohrazenice

FK Pardubice

5:1

(3:1)

3. kolo, Česká liga dorostu U17 2015/16

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Sestava hosté: Nosek – Bíba (53. Hamborský), Šmalcl, Mašek (60. Bell), Lauko – Kysela, Mentberger, Macháček (60. Mruvčinský) – Bažo (41. Šolaja), Janko (60. Kubů), Kott.

  • Branky: 38. Mentberger (Lauko).

Hodnocení trenéra:

Trenér Tomáš Kulvajt: "Domácí nás předčili v důrazu a přesnosti před oběma brankami. My v prvním poločase, kromě brankové akce v jeho závěru, nebyli schopni využít šance, které jsme si vytvořili proti riskantně hrající domácí obraně. Pardubičtí byli maximálně produktivní. Zlomová byla úvodní pětiminutovka druhého poločasu, do kterého jsme šli s odhodláním zápas otočit. Hned v první minutě jsme snadno překonali obranu domácích, Kott však šanci neproměnil a z protiútoku jsme inkasovali počtvrté. Po rozehrání další dvě velké šance zahodili Janko a Lauko. Přes kombinační převahu jsme z rychlých brejků ještě dvakrát inkasovali a dostali tak lekci z produktivity.

Poslední zápasy mají stejného jmenovatele. Kombinačně převahová hra, ze které si vytváříme poměrně velké množství šancí, které se nám však nedaří s přesností zakončovat. Tentokrát jsme však propadli i v defenzívě z čehož vyplynul dnešní výsledek. Věřím, že s větším klidem v koncovce začneme šance proměňovat a v zápasech vítězit."