clanek-1

Předehrávka 17. kola České ligy dorostu skončila prohrou

26.08.2015, 17:00
Uhelné sklady, Praha

FK Dukla Praha

0:1

(0:1)

17. kolo, Česká liga dorostu U19 2015/16

FK Baník Sokolov

Sestava domácí: Czehowsky – Douděra, Kaník, Šimek, Hájek (75. Doležal) – Kozel, Vlček, Vyleta – Šahini, Greš (76. Šíma), Brabenec (70. Bagou).

Sestava hosté:

Vložené kolo odehrála devatenáctka na hřišti Uhelných skladů proti Baníku Sokolov. Utkání rozdílných stylů hry skončilo prohrou Dukly 0:1.

Hodnocení trenéra:

Jaroslav Hynek: „Narazily na sebe dva rozdílné styly. Soupeř má skvělý rychlý přechod do protiútoku ze zajištěné obrany a my chceme herně dominovat na míči a komplexně soupeře přehrát. Měli jsme skvělý vstup do utkání, soupeře přitlačili k jejich brance a vytvořili si několik slibných šancí ze hry i standardních situací k otevření utkání. To se nám však nepodařilo a soupeř nás potrestal rychlým kontrem při sérii chyb v rozehrávce a následné defensivě v 25. minutě (takové situace měl během celého utkání ještě čtyři, kdy nás 3x podržel brankář a jednou soupeř trefil tyč). Od té chvíle byla na nás znát nervozita a mnoho, ještě nezažitých automatizmů, brzdilo hru i odvahu některých hráčů tvořit. Přesto jsme si vytvořili hodně příležitostí ke změně skóre, které jsme neproměnili. Je to pro nás velmi inspirativní utkání do tréninku, abychom mohli pracovat na věcech, které se při vítězných zápasech hráčům často hůře vysvětlují. Při prohře to více bolí, lépe se uvědomuje vlastní nedokonalost a u některých hráčů startuje pracovitost.“