clanek-1

07.11.2015, 16:00
SK Újezd

FK Dukla Praha

2:0

(2:0)

11. kolo, 1.liga žen 2015/16

FC Viktoria Plzeň

Sestava domácí: Dolejšová - Rzycká, Fojtíková, Bažoutová, Beštová J. (83.Hajnová) - Kozlíková, Beštová B., Beránková - Houbová (80.Kotková), Rychtarová (63.Toťová), Plzáková (77.Sůrová)

Sestava hosté: Radová M. - Ivaničová, Krejčová, Ondrášková, Prokopová, Karasová (82.Nesvedová), Ranglová (46.Hanžlová), Markelová (60.Knödlová), Králová, Chocholoušková, Radová A.

  • Branky: 4.Kozlíková, 24.Plzáková
    Rozhodčí: Špindlerová - Šálková, Tůmová
  • Diváci: 70

Hodnocení trenéra:

Jan Vetyška, trenér: "Do utkání jsme vstoupili aktivně a znovu se nám povedlo brzy skórovat. Holky pečlivě plnily taktické pokyny, velmi dobře jsme bránili a zároveň jsme byli aktivní směrem dopředu. Do přestávky jsme tak šli s pohodlným dvougólovým náskokem. V druhém poločase jsme museli udělat několik vynucených změn, naše hra již nebyla tak urovnaná a občas jsme vypadli z koncentrace. I tak jsme mohli v závěru ještě skóre navýšit, stačilo dotáhnout některé slibné příležitosti do zdárného konce. S výsledkem i výkonem jsem spokojen, kromě pár zbytečných faulů není holkám co vytknout. Máme na páté příčce slušný náskok na naše pronásledovatele. Myslím, že jako nováček plníme nad plán. Důležité bude, abychom přes zimu zůstali nohama na zemi a dobře se připravili na jarní část soutěže."