clanek-1

03.04.2015, 14:45

FK Mladá Boleslav

3:0

(1:0)

1. kolo, Starší žáci U14 2014/15

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Sestava hosté: Šerák - Janda (50. Vožický), Urban, Hodek, Ludvíček - Neruda (42. Jarovský), Dostál, Podzimek - Stanislav, Kozel (50. Janků), Matoušek (42. Holoubek).

Hodnocení trenéra:

Tomáš Večeřa: "V prvním poločase jsme byli domácím vyrovnaným soupeřem. Boleslav šla do vedení po rohovém kopu, při kterém jsme byli nedůslední. Velmi dobře jsme působili při rozehrávce, na které se svojí kvalitou podíleli všichni obránci. Novým prvkem byly dlouhé míče Hodyho, které nacházely spoluhráče. Několikrát se nám podařila přesná kombinace více hráčů i s otočením hry, ale pouze Filipovi M. se podařilo dostat za obranu domácích.
Ve druhém poločase jsme nedostatečně dostupovali a neudrželi klid na míči. Hlavní rozdíl byl v situacích kolem vápna, kde si soupeř vytvořil další tři šance, z nichž dvě skončily brankou. Naopak naše příležitosti zůstaly nevyužity (Holy, Bert). Rozhodla tedy kvalita bránění a řešení útočných situací kolem vápna."

Jan Holoubek: "Myslím si, že Boleslav držela více míč než my. Připadalo mi, že mají větší chuť vyhrát. Měli větší sebevědomí. Ale my jsme se také snažili hrát. Myslím, že jsme měli hezké kombinace a několik šancí na gól. Hodně se mi líbily nahrávky Hodyho přes obranu na Staniše."