clanek-1

05.04.2015, 12:45

FK Varnsdorf

0:34

(0:17)

18. kolo, Mladší žáci U12 2014/15

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Sestava hosté: Ulman, Spilka - Mareš, Blažek, Hořt, Málek, Teplý, Hollerbach, Fojt, Hill, Loffler, Bárta, Beznoska, Štěpán, Villaseca, Zíka, Komárek, Peake, Tomek, Korseko.

  • Branky: Štěpán 8, Málek 3, Teplý 3, Hollerbach 3, Komárek 3, Peake 3, Loffler 2, Bárta 2, Villaseca 2, Zíka 2, Korseko 2, Beznoska 1.

Hodnocení trenéra:

Patrik Zeidler: "Ke druhému soutěžnímu utkání jsme o velikonočním víkendu zajížděli do Děčína, kde svá domácí utkání hraje Fotbalová Akademie Šluknovského výběžku. Nejdůležitějším úkolem pro kluky pro první poločas bylo nepodcenit soupeře a hrát aktivně za jakéhokoliv stavu. Na jednom z hřišť se nám dařilo velice zajímavě otevírat zavřené prostory kolem vápna soupeře a odměnou byla spousta branek v síti domácích. Na druhé hrací ploše jsme měli problémy s hluboko hrajícím blokem a zhuštěným prostorem kolem branky FAŠV, příliš pomalu přenášeli těžiště hry a málo využívali průnikových přihrávek. Do druhého poločasu nastoupili kluci s cílem ryze individuálním (počet vstřelených branek, počet asistencí, branka slabší nohou, provedení kličky,...) a většina svůj vlastní úkol splnila aniž by hra ztratila na intenzitě a kvalitě."