clanek-1

Dukla se Slováckem remizovala

04.04.2015, 17:00
Juliska

FK Dukla Praha

0:0

(0:0)

22. kolo, Synot liga 2014/15

1.FC Slovácko

Sestava domácí: Rada – Karavajev, Polom, Štetina, Mat. Hanousek – Mar. Hanousek, Gedeon (C), Považanec – Mareš (84. Čajić), Blažek (22. Beauguel), Berger (68. Přikryl).

Sestava hosté: Heča – Kuncl, Košút, Rada, Šimko – Valenta (61. Kalouda), Šumulikoski – Diviš (87. Hlúpik), Trávník (90. Havlík), Kerbr – Došek (C).

  • Branky: ŽK: 81. Matěj Hanousek - 36. Valenta, 74. Došek, 76. Kuncl, 81. Šumulikoski. Rozhodčí: Franěk - Peřina, Pochylý.
Bílá sobota nepřinesla v rámci duelu 22. kola SYNOT ligy mezi Duklou a Slováckem žádnou branku. Oba soupeři se tak rozloučili se ziskem jednoho bodu.

Hodnocení trenéra:

Svatopluk Habanec: "S bodem jsem spokojený. Odehráli jsme dva rozdílné poločasy, v prvním poločase byla Dukla silná na míči a v kombinaci směrem nahoru. Ve druhém poločase jsme se zlepšili, měli jsme snad dvě šance ze dvou standardek, ale Dukla měla také šance, takže celkově hodnotím remízu jako spravedlivou."

Luboš Kozel: "Já s dnešním bodem nemůžu být spokojený. Měli jsme Slovácku co vracet z podzimu a chtěli jsme rozhodovat už v úvodu zápasu, podařilo se nám vystřelit hned z první standardky, kdy zakončoval Roman Polom hlavou, pak měl Jan Blažek šanci, Marek Hanousek a i J.-D., ale brankově se nám to vyjádřit nepodařilo. Ve druhém poločase se soupeř zlepšil, nám se do šestnáctky hůř dostávalo a dvakrát jsme měli štěstí, kdy mohl skórovat Libor Došek. Myslím si, že hlavně první poločas to nebylo špatné utkání, ale chybí tomu góly."