clanek-1

Dukla porazila slovenskou Žilinu

17.01.2015, 11:00

FK Dukla Praha

5:1

(2:0)

Přípravná utkání 2014/15

MŠK Žilina (SK)

Sestava domácí: Chudý - Karavajev, Štetina (35. Polom), Jeřábek, Hanousek Matěj - Hanousek Marek (77. Hlinka), Gedeon (46. Považanec), Kovaľ (46. Tetour Dan.) - Mareš (81. Vopat), Seydi (48. Čajič), Berger (77. Kluk).

Sestava hosté: Volešák (46. Le Giant) - Mabouka, Piaček (46. Králik), Škriniar (72. Hučko), Letič - Špalek, Klec, Pečovský, Škvarka, Mihálik - Oliveira.

  • Branky: 30. Kovaľ, 44. a 72. Berger, 56. a 80. Tetour Daniel - 88. Oliveira. Rozhodčí: Paták - Mokrusch, Fišer.
Dukla po nepovedeném utkání nastoupila v Berouně proti Žilině, kterou po dobrém výkonu porazila 5:1! Blýskl se i nováček a Daniel Tetour, který byl autorem dvou branek.

Hodnocení trenéra:

Luboš Kozel: "Dnes je vidět, jak je fotbal nevyzpytatelný. Ve středu jsme nebyli schopni ohrozit branku soupeře a dnes s kvalitativně lepším soupeřem jsme dali 5 branek a ještě jsme jich několik dát mohli. Ale je to vždy o nějaké produktivitě. Dnes jsme byli v roli Vlašimi. Žilina byla silná na míči, první poločas nás přehrávala, měla dvě šance, které neproměnila. My naopak branku dali a od té doby jsme byli sebevědomější, měli jsme dobrý přechod do útoku, využívali jsme toho velkého hřiště a poměrně jsme hru řešili slušně. Jsem spokojený, ale jak říkám, každý zápas je jiný a je to jen příprava. Jsem rád, že tam byly velmi dobré individuální výkony, třeba Daniel Tetour dnes dal dva góly. Takže dnes jsou ty dojmy pozitivnější."