clanek-1

Baníku Sokolov jsme nastříleli šest branek

05.09.2014, 11:00
Přátelství

FK Dukla Praha

6:0

(3:0)

Přípravná utkání 2014/15

FK Baník Sokolov

Sestava domácí: Chudý (46. Rada) – Karavajev (46. Jeřábek), Štetina (46. Vorel), Polom, Kluk – Považanec, Čajič, Hanousek Marek (46. Hlinka)– Néstor Albiach (56. Berger), Beauguel (56. Mareš), Juroška

Sestava hosté: Belaň – Dřížďal, Vondráček, Kucalas (46. Blažek), Hrubý – Machek, Vrtělka (81. Kravar), Čada, Vaněček (66. Benda) – Šamánek (54. Červenka), Dvořák (46. Kobylík)

  • Branky: 5. a 26. Beauguel, 16. Néstor Albiach, 61., 76 a 85. Mareš. ŽK: 50. Jeřábek. Rozhodčí: Kovařík – Mencl, Musil
  • Diváci: 74
Dukle se podařilo vyplnit reprezentační pauzu výborným výkonem proti soupeři, který hrává na špici druhé nejvyšší soutěže. Sokolov jsme porazili vysoko 6:0!

Hodnocení trenéra:

Luboš Kozel:"Myslím si, že utkání splnilo svůj účel. Chtěli jsme hrát, protože zkušenost je taková, že když byla reprezentační pauza a hráli jsme, tak přece jen se ta herní praxe drží mužstvu lépe. Navíc jsme zvolili soupeře, který, asi ne tak úplně v té kvalitě, ale mohl ten zápas mít takový ráz, jaký bude mít příští týden s Bohemians. Takže i v tom tréninku jsme se zaměřili na to, abychom v ofenzivní fázi proti mužstvu, které brání ve větším počtu lidí, byli trpěliví, klidní, tak dnes se nám to poměrně dařilo. Vesměs ty góly padaly po pěkných akcích, takže na tohle budeme chtít navázat a zužitkovat tyhle věci v následujících mistrovských utkáních. Po všech stránkách jsem dnes spokojený, ať už s výkonem nebo s výsledkem."