clanek-1

14.09.2014, 11:45
Drahovice

FC Slavia Karlovy Vary

4:21

(4:11)

6. kolo, Mladší žáci U12 2014/15

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Sestava hosté: Ulman, Jakoubek - Bárta, Mareš, Krenciv, Korseko, Beznoska, Dragošek, Štěpán, Dobiáš, Hořt, Málek, Vacek, Teplý, Fišer, Divín, Hill, Loffler, Novotný.

  • Branky: Štěpán 5x, Hořt 4x, Loffler 2x, Bárta 1x, Krenciv 1x, Beznoska 1x, Jakoubek 1x, Dobiáš 1x, Málek 1x, Vacek 1x, Teplý 1x, Fišer 1x, Divín 1x.

Hodnocení trenéra:

Patrik Zeidler: "Do dalekých Karlových Varů jsme zajížděli za velmi sychravého počasí s cílem navázat na předchozí velice kvalitně odehrané utkání s Admirou. Bohužel naši kluci i přes důrazné upozornění domácí tým podcenili, během prvního poločasu inkasovali 4 zbytečné branky a vytvořili velkou spoustu hrubých individuálních chyb, které pramenily z nekoncentrovanosti na utkání. Naše hra v ofenzivní fázi byla dosti statická a velice těžko jsme se přes soupeřův obranný val dostávali. Ani na zodpovědnost v defenzivní práci jsme z minulého víkendu nenavázali, a také proto jsme odcházeli do kabiny poněkud rozpolcení. Do druhé půle jsme si s kluky ujasnili náš záměr a okamžitě se vše začalo projevovat na hřišti. Vytvářeli jsme si šanci za šancí, ve vysokém počtu hráčů se dostávali jak do zakončení tak do obranné fáze při protiútocích soupeře a konečný výsledek mohl být i daleko vyšší. Nicméně je třeba si uvědomit, že se musí přistupovat naplno ke všem utkáním (počínaje přípravou na utkání) i k tréninkům."