clanek-1

04.10.2014,

FK Dukla Praha

10:2

(4:2)

9. kolo, Mladší žáci U13 2014/15

FK Baník Sokolov

Sestava domácí: Bičiště - Pospíšil, Kočí, Pařízek, Kleček, Dufek, Mejdr – Ciolek, Šebrle, Šátek, Mlejnek, Síkora, Noll, Novotný J., Novotný A., Ladislav, Houška, Ježek – Kozojed, Helgert, Štefan, Greguš.

Sestava hosté:

  • Branky: Kozojed 3x, Helgert 3x, Noll 2x, Ladislav, Štefan. Asistence: Šebrle 3x, Noll 2x, Síkora, Mejdr, Novotný J., Mlejnek, Novotný A.

Hodnocení trenéra:

Jaroslav Žipaj: "Utkání se Sokolovem jsme tentokrát zvládli velice dobře. Důrazně hrající kluci ze Sokolova nám neustále ztěžovali naši hru s míčem a při jakémkoliv náznaku přečíslení na naší straně se rychle a poctivě vraceli před vlastní branku. Na míči při rozehrávce jsme ale tentokrát byli mnohem klidnější, přesnější a především důslední v důležitých detailech. Už v I. poločase jsme si dokázali vytvořit několik slibně vypadajících možností přečíslení, které se nám povedlo i efektivně dohrát. Ve II. poločase soupeři postupně docházeli síly a tak jsme měli více klidu i prostoru na vedení našich akcí. Míč jsme měli většinou pod kontrolou a několikrát se nám povedlo dohrát naše akce do finální fáze i z naší „zóny založení“. Do těchto akcí se zapojila většina našich kluků na hřišti a tak jsme si sami mohli ověřit, že klidný, ale odpovědný přístup a technicko-taktická kvalita na míči v detailech je cesta, jak přehrát, i porážet týmy hrající poctivě, důrazně a agresivně. Za toto utkání zaslouží kluci pochvalu a hráčům Baníku děkujeme za předvedenou hru."