clanek-1

13.09.2014, 17:00

FK Dukla Praha

1:2

(0:1)

6. kolo, Starší žáci U14 2014/15

FK Baník Most

Sestava domácí: Přibyl - Peake (36.Kozel), Matoušek (Dostál), Novák, Novichikhin - Havlíček, Holoubek, Janků - Urban (36. Stanislav), Hodek, Žůrek (36. Linhart).

Sestava hosté:

  • Branka: Kozel (Hodek, Dostál).

Hodnocení trenéra:

Tomáš Večeřa: "Kvůli dešti bylo utkání přeloženo na neděli a místo ruzyňské trávy jsme utkání odehráli na umělce na Aritmě. Celé utkání mělo svižné tempo, v kterém si ale obě mužstva vytvořila minimum šancí. Hosté šli do vedení na konci první půle. Byli dříve u odražených míčů a drželi nás na naši půlce v posledních deseti minutách a nám se nepodařilo držet míč. Dostali se do jedné šance a tu také využili.
Na začátku druhého poločasu mohli zvýšit do vedení, ale Příba dokázal hlavičku vytěsnit mimo branku. Po zatáhnutí Hodiho do zálohy, jsme získali a udrželi více míčů v záloze. Po prokombinování středem a dorážce Kozlika byl stav vyrovnán. O pár minut později po pasu Jankise se sám neúspěšně řítil na bránu Linhi. V závěru jsme stupňovali tlak. Dostali se ke třem rohům po sobě avšak po posledním z nich v nastaveném čase nám utekl útočník Mostu a v posledních vteřinách vystřelil všechny body pro hosty."