clanek-1

Devatenáctka přidala třetí vítězství v řadě!

18.10.2014, 10:15

FK Dukla Praha

4:2

(1:1)

11. kolo, Starší dorost U19 2014/15

SK SENCO Doubravka

Sestava domácí: Steinbauer - Bohánek, Kadavý, Cvrček, Vosátka (82. Hájek) - Farkaš (82. Pešička), Mammedov (46. Kozel), Tylšar (68. Sell) - Beneš, Šahini, Bezdička (61. Polách).

Sestava hosté:

  • Branky: 32. Bezdička, 55., 78. a 89. Šahini.
Soupeřem v 11. kole České ligy staršího dorostu skupiny A byl Dukle tým SK Senco Doubravka. Ačkoli se Doubravka dostala za zápas dvakrát do vedení, kluci svou kvalitou, a především střeleckou produktivitou Edise Šahiniho, dokázali utkání dovézt do vítězného konce 4:2.

Hodnocení trenéra:

Roman Skuhravý: "V prvním poločase jsme nehráli dobře. Naší hru provázelo mnoho nepřesností v založení a slabší pohyb bez míče. I přesto jsme si vypracovali tři obrovské příležitosti, ale náš tým s nimi naložil podobně jako s hrou v tomto dějství. Soupeř nás zlobil brejkovým způsobem hry a dobře zahrávanými standardními situacemi. Jednu z nich proměnil po dobře sehraném rohovém kopu. Bylo dobře, že se nám povedlo vyrovnat do konce poločasu a o přestávce jsme si mohli ujasnit jakým způsobem chceme hrát. Třicet minut druhého poločasu jsme zlepšili všechny parametry naší hry a utkání dovedli do zaslouženého vítězství. Soupeř nám naší cestu zkomplikoval hned na začátku druhé půle, kdy se znovu dostal do vedení. Lepším pohybem, kombinací, tech. provedením a přímočařejším fotbalem si kluci došli pro zasloužený obrat, kdy práci celého mužstva korunoval střelecky disponovaný Edis Šahini. V tomto zápase si cením charakteru mužstva, na kterém byla vidět obrovská touha uspět. Sami se neustále přesvědčujeme, že koncentrace, nasazení, sebevědomí a kvalita hry by měla být v každém utkání a je jedno kdo proti nám stojí."