clanek-1

Starší dorost U19 s Viktorkou Žižkov nebodoval

28.09.2014, 10:00

FK Viktoria Žižkov

4:2

(3:1)

8. kolo, Starší dorost U19 2014/15

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Sestava hosté: Steinbauer - Stýblo (85. Tylšar), Bohánek, Kadavý, Hájek - Kozel (63. Mammedov), Petrák, Farkaš - Polách (70. Šahini), Brabenec, Beneš.

  • Branky: 40. Beneš, 55. Polách.
Utkání dvou rozdílných poločasů, tak se dalo popsat sobotní utkání s Viktorkou Žižkov, které se sehrálo na hřišti v Brandýse nad Labem. Devatenáctka v něm podlehla domácímu týmu 2:4.

Hodnocení trenéra:

Roman Skuhravý: "Utkání dvou rozdílných poločasů. To co jsme dokázali vyprodukovat za přístup a chyby v prvních třiceti minutách je neuvěřitelné a hodně mi tento bohorovný a nekoncentrovaný přístup vadil. Bohužel na nás stačila síla, dobré zahrávání s. situací a využití naší naivity a nekoncentrovanosti v přechodové fázi. Za stavu 0:3 po 25. minutách to s námi nevypadalo dobře, ale v závěru poločasu snížil Beneš po ojedinělé akci z naší levé strany. O poločasové přestávce jsme si jasně a důrazně vysvětlili, že takhle to dál nepůjde. V druhém poločase jsme zcela ovládli hru, ve všech směrech jsme soupeře přehráli. Bohužel šance, které si kluci vypracovali za stavu 2:3, nedokázali využít. Druhý poločas by měl být povzbuzením, protože jen takový fotbal chceme hrát."