clanek-1

Vítězná minisérie končí. Devatenáctka podlehla Náchodu

20.09.2014, 10:00

Náchod-Deštné

3:2

(1:1)

7. kolo, Starší dorost U19 2014/15

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Sestava hosté: Hladký - Bohánek, Kadavý, Cvrček, Hájek - Bohánek,Kadavý, Cvrček, Hájek - Kozel (68. Mammedov), Petrák (78. Tylšar), Farkaš - Stýblo (64. Polách), Brabenec, Beneš.

  • Branky: 29. Stýblo, 48. Brabenec.
O víkendu cestovali hráči U19 do východních Čech. Soupeřem jim byl tým FK Náchod a ačkoliv se naši mladíci dokázali v průběhu zápasu dostat dvakrát do vedení, odvezli si z východu porážku 2:3.

Hodnocení trenéra:

Roman Skuhravý: "V 8. kole nás čekalo další utkání se zajímavým soupeřem, ve kterém jsme chtěli zužitkovat tvrdou práci z tréninku a prodloužit naši minisérii. V prvním poločase se hra odehrávala mezi šestnáctkami a na můj vkus bylo na naší straně spousta nepřesností v útočné fázi. I přesto jsme šli do vedení po krásné akci na naší pravé straně, kterou dohrál na zadní tyči Lukáš Stýblo. Bohužel soupeř v závěru 1. poločasu srovnal po naší chybě. Druhý poločas byl z naší strany povedenější, vypracovali jsme si obrovské šance, nebyl nám uznán regulérní gól. Kluci se pak opět dostali do vedení, přesto to na výhru nestačilo. Zaslouženě jsme prohráli, přestože jsme byli v utkání lepším týmem. Chyby, které kluci dnes vyprodukovali v obou fázích hry, musí pro nás všechny sloužit jako studijní materiál do tréninku, protože dnes jsme to nebyli my a takhle se prezentovat nechceme. Sám jsem zvědav na sebehodnocení hráčů a následek této zbytečné prohry."