clanek-1

Devatenáctka slaví další vítězství, tentokrát proti Kladnu

13.09.2014, 13:00
UMT Mikulova

FK Dukla Praha

5:1

(3:0)

6. kolo, Starší dorost U19 2014/15

SK Kladno

Sestava domácí: Němčanský - Bohánek, Kadavý, Cvrček, Hájek - Mammedov (65. Kozel), Farkaš, Petrák - Beneš, Brabenec (60. Polách), Bezdička (46. Zoubek).

Sestava hosté:

  • Branky: 6. Kadavý, 23. Petrák, 27. Bezdička, 48. Mammedov, 61. Beneš (PK).
O víkendu došlo kvůli špatnému počasí k přeložení zápasu na 13 hodinu na hřiště UMT Mikulova. Soupeřem jim byl tým SK Kladna, nad kterým dorostenci zvítězili 5:1.

Hodnocení trenéra:

Roman Skuhravý: "Z důvodu špatného počasí byl náš zápas přeložen na 13 hodinu v sobotu na UMT Mikulova. Zasloužená výhra a lepší výkon, který klukům přinesl dobrý pocit z odvedené práce. Dnes proti nám stál zdatnější soupeř než minulý týden, ale i náš kolektivní výkon měl lepší parametry. Do 60. minuty se naše hra přiblížila tomu co chceme hrát. Naopak závěr utkání se nám díky předržování míče a hledání složitých řešení, nevydařil tak, jak bylo v našich silách. Vždy budeme mít co zlepšovat a my se zlepšovat chceme, proto je velmi důležité, že kvalitnější hra je podpořena i lepšími výsledky. V obou utkáních jsme my trenéři spokojení s přístupem, nasazením a maximální touhou uspět. Nedělám to rád, ale chci pochválit kluky z dorosteneckého týmu za přístup a herní kvalitu: "borci dík, takhle to má vypadat"."