clanek-1

Dukla v Teplicích nebodovala, jediná branka padla z penalty

22.11.2014, 17:00
Stínadla

FK Teplice

1:0

(0:0)

15. kolo, Synot liga 2014/15

FK Dukla Praha

Sestava domácí: Grigar - Lüftner, Hošek, Urma - Vůch, Takács, Ljevakovič, Krob - Litsingi (87. Táborský), Nivaldo (77. Melunovič), Mahmutovič (46. Kapolongo).

Sestava hosté: Chudý - Karavajev, Štetina, Jeřábek, Polom - Hanousek Marek, Gedeon, Považanec (70. Krmenčík) - Mareš, Beauguel, Néstor (36. Berger).

  • Branky: 54. Krob (pen)ŽK: 25. Nivaldo, 90. Grigar, 90. Krob – 38. Marek Hanousek, 43. Jeřábek, 43. Považanec, 72. Štetina, 75. Berger. Rozhodčí: Královec – Kordula, Vyskočil
  • Diváci: 2922
Nejtěsnějším možným rozdílem prohrála Dukla v Teplicích, o jedinou branku utkání se postaral v 55.minutě Krob, který proměnil pokutový kop. Dukla měla v zápase několik velkých příležitostí, ale Grigar v brance severočeského celku čaroval Dukle nepovolil jediný gól.

Hodnocení trenéra:

Luboš Kozel: "Dnes si můžeme za to, že jedeme domů s prázdnou, sami, protože výkon byl dobrý. Když vezmu kolik jsme si tady vytvořili gólových šancí, měli bychom minimálně jednu branku vstřelit. To se nám nepodařilo a hlavně díky tomu jsme bez bodu. Teplice trochu pozměnily rozestavení, tím nás trochu zaskočily a chvilku nám trvalo, než jsme si na to zvykli. Postupem času jsme se dostávali do vápna a vytvořili si dvě gólové šance, kdy ta Beauguelova byla tisíciprocentní. Bohužel ve druhé půli jsme nechali domácí po naší standardce vyjet a vznikla z toho penalta, která dnes rozhodla o vítězi."

Zdeněk Ščastný: "Dnešní zápas byl těžký, Dukla hrála výborně a na můj vkus si vypracovala dost gólových šancí. Naše vítězství dnes bylo za dřinu, za nasazení a ohromnou vuli, protože jsme sehráli už lepší zápasy na domácím hřišti. Ale vzhledem k tomu, v jakém jsme hráli složení a rozestavení, si o to více cením dnešního vítězství."