clanek-1

Dukla na Slovácku nebodovala, proti byl zejména Libor Došek

20.09.2014, 17:00
Stadion Miroslava Valenty

1.FC Slovácko

5:1

(3:1)

8. kolo, Synot liga 2014/15

FK Dukla Praha

Sestava domácí: Heča – Reinberk, Košút, Mezlík, Břečka (82. Daníček) – Šumulikoski – Kerbr, Kalouda, Valenta (67. Havlík), Diviš – Došek (74. Dočekal).

Sestava hosté: Chudý – Karavajev, Štetina, Vorel, Matěj Hanousek – Gedeon (46. Čajič), Marek Hanousek, Považanec (77. Hlinka) – Berger, Beauguel, Mareš (62. Néstor).

  • Branky: 1., 6. a 55. Došek, 22. Kerbr, 71. Kalouda - 31. Beauguel. ŽK: 53. Mezlík - 9. Hanousek Marek. Rozhodčí: Kocourek - Nádvorník, Zeman.
  • Diváci: 4056
V Uherském Hradišti probíhají tento záříjový víkend hody a bohužel se nadělovalo i na stadionu Miroslava Valenty, odkud jsme si odvezli vysokou prohru 1:5. Hrdinou utkání byl Libor Došek, který vsítil hattrick. Jedinou branku Dukly vstřelil J.D. Beauguel.

Hodnocení trenéra:

Luboš Kozel: "Dnes mohu maximálně pogratulovat domácím, protože jsme tady byli dobrý sparring. Do utkání jsme vstoupili strašně a soupeř se hned z první akce prosadil. Vzápětí, myslím, že to byl náš míč, který jsme mohli v klidu dobrat, Došek využil a dal krásný gól. Nejsme tak zkušené mužstvo ani nejsme natolik střelecky v pohodě, abychom se s tím dokázali rychle vyrovnat, takže jsme se 20-25 minut dostávali do zápasu. Pak Kerbr přitlačil na 3:0 "tečovanou" střelou. Nám se sice dařilo dostávat do pokutového území, ale naše řešení bylo mnohem slabší než řešení domácích. Nakonec se nám podařilo vstřelit branku a o poločase jsem v kabině klukům říkal, že pokud vstřelíme kontaktní gól, máme šanci. Mareš na začátku druhé půle střílel z voleje na zadní tyči, bohužel nedal a vzápětí jsme dostali od Libora Doška další, čtvrtou branku, kterou rozhodl o celém utkání."