clanek-1

V Liberci jsme vybojovali bod!

15.08.2014, 18:00
U Nisy

FC Slovan Liberec

0:0

(0:0)

4. kolo, Synot liga 2014/15

FK Dukla Praha

Sestava domácí: Kolář – Coufal, Pimpara, Pokorný, Fleišman – Sackey – Šural, Obročník (84. Dydowicz), Frýdek (80. Hamulák) Ďubek – Hadaščok (76. Delarge). 

Sestava hosté: Chudý – Karavajev, Štetina, Vorel, Mat. Hanousek – Gedeon, Mar. Hanousek, Čajić – Mareš (73. Krmenčík), Beauguel, Juroška (46. Berger). 

  • Branky: ŽK: 18. Obrožník, 50. Hadaščok, 64. Sackey 78. Pimpara - 37. Čajič, 56. Hanousek Marek, 61. Berger. ČK: 70. Beauguel. Rozhodčí: Orel - Hock, Peřina.
  • Diváci: 3490

V bojovném utkání, ve kterém padlo devět žlutých karet a jedna červená, Dukla remizovala s domácím Slovanem Liberec 0:0 a zůstává tak i po čtvrtém kole Synot ligy neporažena.

Hodnocení trenéra:

Luboš Kozel: "Po většinu utkání byli domácí aktivnější. Náš dnešní výkon byl podobný výkonům předcházejícím, defenzivní fáze nám poměrně fungovala, řekl bych, že jsme Liberec do nebezpečných situací moc nepouštěli, ale nefunguje nám ofenzivní fáze. V první půli jsme hodně kazili míče a nevyužívali rychlostní typy vepředu, tak jak jsme chtěli. Ve druhé půli se to zlepšilo, přechodová faze byla lepší a vytvořili jsme si takové dvě nebezpečné situace, ale pak nás přibrzdil Beauguelův zkrat, červená karta, který určil ráz zbytku utkání. V úvodu oslabení jsme hráli velmi dobře, ale v závěru jsme domácím největší šanci připravili my a se štěstím ji ubránili. Bod je pro nás dnes ziskový a v tabulce pravdy jsme na nule, což je pěkné a já ten bod dnes musím brát."