clanek-1

Dukla vyloupila stadion v Mladé Boleslavi

03.08.2014, 17:00
Městský stadion - U stadionu, Mladá Boleslav

FK Mladá Boleslav

0:1

(0:1)

2. kolo, Synot liga 2014/15

FK Dukla Praha

Sestava domácí: Hruška – Kysela, Smejkal, Navrátil, Bořil – Ščuk, Šisler – Skalák, Šultes (62. Wágner), M. Vukadinovič (46. Lalkovič) – Ďuriš (62. Magera).

Sestava hosté: Chudý - Karavajev, Štetina, Vorel, Hanousek Matěj - Gedeon (81. Hlinka), Hanousek Marek, Čajič - Berger, Beauguel (90. Jeřábek), Krmenčík (39. Mareš).

  • Branka: 4. Beauguel. ŽK: 13. Gedeon, 25. Karavajev, 45. Berger, 62. Chudý. Rozhodčí: Královec - Paták, Hájek.
  • Diváci: 3267
Po bezbrankové remíze s Baníkem nás čekal velice těžký soupeř a účastník předkola Evropské ligy. Dukla se ale nezalekla a po velice koncentrovaném výkonu a premiérové brance Jeana-Davida Beauguela v SYNOT lize si veze z Mladé Boleslavi tři body!

Hodnocení trenéra:

Luboš Kozel: „V Boleslavi jsme neuhráli nikdy ani bod, ta série skončila, já jsem nesmírně rád a toho vítězství si cením. Pravdou je, že jsme gól dali po chybě domácího brankáře, ale za první poločas, ač měli domácí více ze hry, jsme je do gólové šance nepustili, poradili jsme si i se standardkama a vedení bylo v zasloužené. Druhý poločas domácí prostřídali, určitě jejich hru oživil Lalkovič, ale dá se říct, že jedinou šanci měl kolem osmdesáté minuty Ščuk, kdy nás Martin Chudý podržel. Je škoda, že jsme neproměnili šance, které jsme si vytvořili. Dvě měl Jean-David, jednou na první tyči, jednou na zadní tyči. Mohli jsme odskočit na rozdíl dvou branek a konec zápasu dohrát klidněji. Po ne zcela zvládnutém utkání s Ostravou, mají pro nás body z Boleslavi cenu zlata.“