clanek-1

V pohledném duelu byl šťastnější liberecký Slovan

02.07.2014, 11:00
SC Nymburk

FK Dukla Praha

3:4

(1:2)

Přípravná utkání 2014/15

FC Slovan Liberec

Sestava domácí: I.poločas:Rada - Pospíšil, Vorel, Polom, Hanousek Matěj - Čajič, Gedeon, Hanousek Marek - Juroška, Procházka, Berger. II.poločas: Chudý - Karavajev, Jeřábek, Polom, Preisler - Hanousek Marek, Ouedraogo, Hlinka - Juroška, Procházka (54. Svoboda), Krmenčik.

Sestava hosté: Kolář – Coufal, Pimpara, Pokorný, Fleišman - Jarolím, Sackey (76. Kmoníček) - Obžera (65. Frimmel), Pavelka, Luckassen - Hadaščok (76. Dydowicz).

  • Branky: 19. Procházka, 67. Hanousek Marek, 69. Krmenčik - 16. Hadaščok, 31. Jarolím, 71. Hadaščok, 85. Frimmel. ŽK: 39. Sackey. Rozhodčí: O. Berka – O. Černý, J. Musil.
Dukla se utkala s účastníkem předkola Evropské ligy Slovanem Liberec a ti, kteří dorazili do Nymburka jistě nelitovali. V atraktivním zápase padlo sedm branek, přetahovanou o vítězství nakonec vyhrál severočeský celek.

Hodnocení trenéra:

Luboš Kozel: "V hodnocení jsem docela rozpolcený. Výsledek je pro nás sice nepříznivý - prohra, navíc jsme dostali čtyři góly, tudíž máme v defenzivní činnosti na čem pracovat, protože, si myslím, že jsme prohráli utkání, ve kterém jsme byli lepší i kvalitnější v ofenzivní fázi. Co jsme si dnes vytvořili šancí, tak to jsme si v jednom zápase už dlouho nevypracovali. Tři branky jsme vstřelili a dalších pět šancí jsme neproměnili. S výkonem směrem dopředu je tedy určitě spokojenost, i s hráčskou aktivitou. Ale dojem mi kazí čtyři inkasované branky. "