clanek-1

U14: V oboustranně velmi dobrém utkání jsme prohráli se Spartou

18.05.2019, 12:15

FK Dukla Praha

1:3

(1:1)

24. kolo, Česká liga žáků U14

AC Sparta Praha

Sestava domácí: Dudy M. – Onderšin O., Šelicha M., Palinčák P., Kolský T. (Budař P.) – Vodrážka B., Svoboda A., Gončarov N. (35. Laredo T). – Špírek J., Rakotomavo T., Nejedlý S. (35. Uher P.).

Sestava hosté:

  • Branky: 11. Gončarov.
V první půli jsme hráli velmi dobře a měli jsme převahu. Vypracovali jsme si silné příležitosti, ovšem úspěšní jsme byli pouze jednou. Soupeř v závěru poločasu vyrovnal. Ve druhé půli se hra přelévala ze strany na stranu, Sparta i my jsme trefili brankovou konstrukci. Nakonec Spaťané využili dvou našich zaváhání v obraně. Přes snahu v závěru jsme už nedokázali reagovat.

Ve velmi dobrém utkání jsme bohužel na vítězství nedosáhli. Herně se těm nejsilnějším ligovým týmům dokážeme vyrovnat, nicméně nám ještě chybí zvládat tyto náročné zápasy až do konce a udržet velmi dobře rozehranou hru. Kluci byli silní v soubojích a v určitých pasážích dokázali Spartu přehrávat. Je také dobře, že jsme se stále snažili hrát kombinační fotbal již od vlastní branky, což je proti tak vyspělému týmu velice obtížné. Prohra nás mrzí, nicméně je to další velká zkušenost a výzva do budoucna. Děkujeme všem rodičům za podporu.