clanek-1
  • Články žáci

  • 25.03.2013

Výsledky žákovských týmů z víkendu 23. - 24. března 2013

Starší žáci o víkendu zajížděli do Mostu, kde patnáctka prohrála 1:3 a čtrnáctka 2:4. Naopak mladší žáci rozstříleli Litvínov 14:5 - U13 a 14:2 - U12.

Česká liga žáků

FK Baník Most - FK Dukla Praha U15  3:1 (2:1)

Branky: Koubek.
Dukla Praha: Řepa - Doležal, Kaník (35. Joun), Kocourek, Garček (60. Czehowsky) - Masopust, Šimek (35. Dufek), Král - Koubek, Greš, Vácha (35. Kodet). Trenér: Fišar.

Hodnocení trenéra Petra Fišara: "V úvodu utkání naše obrana se záložní řadou nespolupracovali a vytvořili prostory pro rychlou kombinaci soupeře středem hřiště. Inkasovali jsme góly po přeběhu soupeře středem hřiště, který jsme včasným pohybem středových obránců nenavázali. Po dvou rychlých gólech do 10.minuty jsme začali dobře kombinovat a odebírat míče v polovině soupeře a vytvořili jsme si čtyři gólové situace, které jsme neproměnili. Po další zdařilé kombinaci byl faulován útočník Jakub Greš v pokutovém území. Nařízenou penaltu proměnil Martin Koubek. Bohužel jsme na dobrou dvacetiminutovku z prvního poločasu v druhé části hry nenavázali a netýmovým výkonem jsme dovolili týmu z Mostu dohrát utkání do vítězství, kdy proměnili penaltu a my už jsme nezabojovali o zvrat utkání. Je škoda, že nedokážeme udržet kvalitu kombinace po dobu celého utkání a kluci se málo podporují ve chvílích, kdy se ve hře něco nedaří. To je to na čem nejvíce tým potřebuje zapracovat, aby mohl vyhrávat i utkání s kvalitními týmy, mezi které Most svým dynamickým takovým projevem bezesporu patří."

FK Baník Most - FK Dukla Praha  U14 4:2 (4:1)


FK Dukla Praha U13 - Litvínov  14:5 (3:1, 1:2 / 5:1, 5:1)

Branky: Rattay 4x, Štancl 2x, Studnička, Tvrdík, Houha 2x, Racocha, Kalabis 2x, Ferreira.
Dukla Praha: I.: Slanina (Záhora) – Žáček, Novák – Kalabis, Ferreira, Vácha, Houha – Racocha ---Drozd, Nussbauer, Hamborský. Sestava - II.: Nosek – Hladík, Švarc – Bohdan, Štancl, Studnička, Švihálek – Rattay --- Popovič, Tvrdík, Kadlec. Trenér: Žipaj.

FK Dukla Praha U12 - Litvínov 14:2 (8:1)

Branky: Janků 3x, Novák 3x, Ludvíček 2x, Podzimek 1x, Jarovský 1x, Matoušek 1x, Novichikhin 1x, Vožický 1x, vlastní 1x.