clanek-1
  • Klub

  • 20.03.2013

Příběhy z tribuny

Až pod samotnou střechou tribuny, v proskleném prostoru s úžasným výhledem, se po celou sezónu odehrávají ojedinělá setkání. Spisovatelka Zuzana Maléřová zve k důvěrným hovorům o životě, o lidském usilování, trápení, štěstí i sebepoznání přední osobnosti našeho kulturního a sportovního světa

V pořadu, plném citu a emocí, specificky připravovaném pro fotbalovou mládež Dukly Praha, zazněly příběhy významných herců  například Stanislava Zindulky, Nadi Konvalinkové či osobností z fotbalové Dukly- Petra Kostelníka, Michala Kolomazníka, Guntera Bittengela, Patrika Gedeona. 

Ve středu 20.března 2013 přijali pozvání na tribunu zpěvačka Marta Kubišová, herečka pražské Ypsilonky Jana Synková, trenér A týmu Luboš Kozel a hráči Petr Malý s Tomášem Bergerem. Na tribuně se na dvě hodiny zastavil čas. Na závěr silného podvečera zazpívala paní Kubišová svou legendární Modlitbu pro Martu. "Požádala jsem jí o to, protože jsem si přála, aby i naše děti mohly jednou vzpomínat: "Byly jsme u toho, když Marta Kubišová zpívala Modlitbu. Bylo to na Julisce a zpívala ji jenom pro nás," "říká Zuzana Maléřová.

Závěrečný díl Příběhů z tribuny proběhne 24.dubna a bude věnován herečkám Táni Fischerové , Barboře Srncové, generálnímu manažerovi Dukly Michalu Prokešovi a trenérovi mládeže Jaroslavu Žipajovi.


Příběhy z tribuny s Martou Kubišovou, Janou Synkovou a Lubošem Kozlem.