clanek-1
  • Juniorka

  • 24.02.2013

Juniorka: V pondělí hostíme Jihlavu

V pondělí sehrají naši junioři první domácí utkání jara! Na UMT Mikulova začínáme od 14,00 hod.

V minulém kole juniorka v Hradci Králové nebodovala, ačkoli po prvním obdrženém gólu dokázala za pár minut reagovat vstřelenou brankou, radost, ze získaného bodu na venkovním hřišti, ji překazil Krčál, když v poslední minutě nastavení zvýšil na konečných 2:1 pro domácí.


Jihlava minulé úterý hostila na svém hřišti Slavii, které podlehla 1:4, z toho dvě branky padly z pokutového kopu. Po osmnáctém kole tak je na 8. místě dvě místa a dva body před Duklou.

Jaroslav Peřina: "Během týdne se do tréninku zapojil zraněný Solař, který ale s největší pravděpodobností do utkání s Jihlavou nezasáhne. Stále zraněný zůstává Podkul, takže vzhledem k jejich absenci, zítra sáhneme po Pavolu Ilkovi, který momentálně hraje na farmě v Kunicích. Pro pondělní utkání bude připravena i zimní posila Petar Kunič. Během týdne jsme si porážku z Hradce vyhodnotili, a i když musel být dnešní trénink kvůli počasí zrušen a včerejší byl hodně o improvizaci, věřím, že se kluci na zítřejší utkání opravdu těší plni ušetřené energie."

V podzimním utkání na hřišti našeho pondělního soupeře junioři prohráli 0:2. Doufejme, že se prohra z první poloviny sezóny nebude opakovat a okusíme první jarní body!