clanek-1
  • Klub

  • 06.02.2013

Gambrinus liga má nový web!

Nejvyšší soutěž slaví 20 let a s tímto milníkem přichází zásadní změna v prezentaci a komunikačních kanálech ligy. Hlavní změnou je nový web www.gambrinusliga.cz a komunikace na sociálních sítích.

Zřizovatelem nových webových stránek je Ligová fotbalová asociace (LFA), která přepracovala původní web a oblékla jej do nového kabátu. Výsledkem je moderní web, který má za ambici stát se hlavním komunikačním kanálem soutěže, kde budou mít fanoušci a veřejnost kompletní informační servis. Pozadu nebudou ani multimedia – webové stránky budou poskytovat i videoobsah či původní fotografie. Za zmínku stojí i propojení se sociálními sítěmi přímo přes domovskou stránku.

Pro milovníky statistik má gambrinusliga.cz jednu zásadní novinku – sjednocený statistický přehled z dosud odehraných 4688 utkání nejvyšší soutěže. "Deset let jsme se marně snažili zoficializovat prvoligové statistiky, protože třeba jednotlivé redakce se v některých číslech rozcházely. Pořád chyběl opěrný bod, který vznikl právě teď," uvedl Jaroslav Beránek z pracovní skupiny pro historii a statistiku. 

Nové webové stránky a sociální sítě Gambrinus ligy najdete na těchto adresách: