clanek-1
  • A-tým

  • 17.01.2013

Lukáš Štetina odpověděl na dotazy fanoušků

Přinášíme odpovědi hráče A týmu Lukáše Štetiny na otázky, které jste mu položili vy, naši fanoušci. "Prepáčte" za zpoždění, trošku jsme se zdrželi při překladu ze slovenštiny :-)

Ahoj Lukáši, jak se ti v Dukle hraje a co říkáš partě jaká je v Dukle? Ať se ti daří.
ROMAN VOLF   
Ahoj, je to fajn, Dukla je moc sympatický klub. Parta v šatně je fajn, kolektiv je na Dukle super. Děkuji.

Dobrý den, jakému týmu fandíte ve formuli 1? 
Pavel
Dobrý den, Scuderia Ferrari. 

Ahoj. Chtěl jsem se zeptat, zda bys chtěl zůstat v Dukle na trvalý přestup.
Jan
Ahoj. Zda bych zůstal v Dukle na trvalý přestup je velmi široký pojem. Vše by záleželo na podmínkách. Tak jak to je u každého hráčského přestupu.

Ahoj, mohl bys krátce shrnout svoji dosavadní kariéru? Ať se v Dukle daří!
Pat
Ahoj. Do 13 let jsem hrál pouze na vesnici a poté jsem šel k žákům do FC Nitra. V 17 letech jsem debutoval v „A“ týmu. Po dvouletém působení v týmu Nitry jsem přestoupil do ukrajinského Metalistu Charkov, kde jsem byl rok. Když jsem tam ale moc nehrál, tak jsem šel na hostování do Tatranu Prešov na půl roku. No a po Prešově jsem přišel na roční hostování do Dukly. 

Ahoj, jaké jsou tvé fotbalové a životní cíle? Ať se v Dukle daří! 
Mat
Ahoj. Tak po fotbalové stránce samozřejmě bych chtěl být v klubu, který každoročně hraje evropské poháry a také v takovém týmu pravidelně nastupovat a předvádět dobré výkony. A v životě? To chci být hlavně zdravý, protože to je nejdůležitější – mít zdravou rodinu, o kterou se budu moci postarat a čas, který teď nevěnuji právě rodině, ale fotbalu, tak ten bych jí chtěl jednou vynahradit a věnovat se maximálně své rodině. 

Zdravím, kdo je v kabině Dukly největší ”trubka”? 
Hurvínek
Zdravím. Tak aspoň z mého pohledu to je Miro Podrazký :-D

Ahoj Lukáši, předně přeji mnoho úspěchů v Dukle, a jedna spíš hypotetická otázka - jak by se ti líbilo znovuobnovení československé 1. fotbalové ligy? 
Honza
Ahoj, děkuji mockrát! Kdyby se spojila česká a slovenská liga, tak by právě ta česká pomohla té slovenské. Gambrinus liga je o moc více sledovaná a na fotbal zde chodí mnohem víc lidí než u nás. Mentalita lidí v Čechách je o moc víc „nastavená“ na fotbal. U nás je tento zájem minimální a pokud je, tak pouze, když se danému mužstvu daří. 

Zdravím Lukáši, chtěl bych se zeptat jestli je rozdíl hrát Gambrinus Ligu v porovnáním s Ukrajinou?
Jan 
Zdravím. Rozdíl je, si myslím, z pohledu hráče obrovský. Ať už se to týká podmínek na trénování... Ale všeobecně – ukrajinské lize dává velkou úroveň příchod hráčů ze zahraničí, třeba z Brazílie atd. Např. Šachťar a Metalist mají základní jedenáctky většinou právě z těchto hráčů a to dává lize velkou úroveň.

Lukáši, se kterými Tvými slovenskými krajany hrajícími v Čechách GL se osobně stýkáš, samozřejmě pokud tedy vůbec. 
Kouk
Ano, střetávám se s jedním hráčem dost často – jeho jméno je Martin Toth. Na Slovensku od sebe bydlíme 7 km a navštěvujeme se doma i zde, i přesto že hraje v Liberci. Hráli jsme spolu i za FC Nitra, kde jsem po jeho boku začínal a debutoval ve slovenské lize. Moc mě naučil a já mu mockrát děkuji. Takže jen s ním se potkávám.

Řekl bych, že Tvé příjmení není zas až tak moc složité na přečtení či napsání. Tím pádem nechápu proč je Tvé jméno někdy uváděno ve tvaru a někdy ŠtEtina. Tak jak to tedy je doopravdy? Myslím si, že Ty bys to mohl vědět :-) 
Kouk
Tak u nás na Slovensku se píše Štetina a, zde mě píší ŠtĚtina. U nás se písmenko E změkčuje, ale nevím, jak je to v Česku. Asi to český pravopis nakazuje napsat jinak :-D

Nazdar. Ako ide RSa? Makaj na sebe a drž sa. Si dobrý a máš perpektívu. 
Meno
Nazdar, Rsa jezdí výborně a nemá chybu! Děkuji pěkně

Ahoj ďakujem za foto s podpisom, moc ma potešilo, prajem vela uspěchov. 
jankasvetla
Ahoj, nemáš zač. Rádo se stalo. I já děkuji.

Dobrý den, Lukáši. Proč se nedaří, reprezentantovi U21, prosadit se výrazněji do sestavy? V čem vidíte největší překážku? Děkuji a přeji hodně štěstí. 
Petr
Dobrý den. Tak na začátku mi dělalo dost velký problém zvyknout si na herní styl Dukly. A nakonec to je jen a jen na trenérovi, zda je se mnou spokojený. Pokud je spokojený, tak mě tam dá a když ne, tak sedím. Stále se mám, co učit a v čem se zlepšovat. Děkuji mockrát. 

Kedy dojdes do lk ?? :D :D
matej
Co nejdřív, Mato.

Chtěl bych se zeptat jaký je tvůj jídelníček před tréninkem nebo zápasem a když ho nemáte?
Jan
Když si vezmeš, že trénink a nebo zápas je ve večerních hodinách, tak na snídani 2 bílé jogurty smíchané s musli a do toho si nakrájím půlku banánu. Na oběd mi nejvíc vyhovuje slepičí vývar s nudlemi a jako hlavní jídlo kuřecí prsa na másle se špagetami plus nějakou musli nebo sladkou tyčinku. A když nemám zápas, tak jím přibližně to samé na různé způsoby. Jinou stravu mám samozřejmě mimo sezonu. Ale jím vše s mírou.