clanek-1
  • Juniorka

  • 30.12.2012

Juniorka: Z Altheimu vezeme druhé místo

V sobotu 29. prosince se svěřenci Jaroslava Peřiny zúčastnili tradičního už 25. ročníku halového turnaje Volksbank. Na turnaji, který se odehrál ve sportovní hale Altheim, obsadili krásné druhé místo.

Hrálo se 1x14 min. v rozestavení 4+1. Náš tým se přes základní skupinu probojoval do semifinále, ve kterém porazil Vöcklamarkt 3:2 a mohl se tak těšit na boj o první místo.

Ve finále se střetl se svým soupeřem ze základní skupiny Neumarktem, kterému, i přes dlouhotrvající vedení, nakonec podlehl 7:8 a obsadil tak stříbrnou pozici.

Skupina A: FC Braunau, Schwanenstadt 08, Donau Linz, Neumarkt/Wallersee, SAK 1914, FK Dukla Praha.

Skupina: RFC Kaposvar, ATSV Ranshofen, SV Kuchl, Union Vöcklamarkt, SV Mining/Mühlheim, SK Altheim.

Výsledky utkání:
SAK 1914 - FK Dukla Praha – 1:2 (Pařík, Grafnetr)
Neumarkt/Wallersee - FK Dukla Praha – 3:3 (Svoboda, Mazánek, Čapek)
FK Dukla Praha - Donau Linz – 3:1 (Juroška, Kotlík 2x)
FK Dukla Praha - FC Schwanenstadt 08 – 2:3 (Grafnetr 2x)
FK Dukla Praha - FC Braunau – 3:1 (Juroška, Mazánek, Kotlík)

Semifinále
Vöcklamarkt – FK Dukla Praha – 2:3 (Svoboda, Juroška, vlastní)

Finále
Neumarkt/Wallersee – FK Dukla Praha – 8:7 (Svoboda 3x, Tetour, Podkul, Juroška)



Hodnoceni trenéra: "Turnaj byl velmi náročný, odehráli jsme 7 utkaní včetnĕ finále na 2x10 min s prodloužením 2x5min. Snažili jsme se prezentovat náročným způsobem hry, který nás nakonec dovedl až do finále. V nĕm jsme 7x vedli, abychom nakonec prohráli 8:7 v prodloužení. Turnaj splnil naše očekávání, kluci se probĕhli mezi svátky a ještĕ dobře reprezentovali náš klub. Navíc David Tetour byl vyhlášen nejlepším brankářem, když dokonce ve finále 2x skóroval. Za celý realizační tým chci podĕkovat hráčům za skvĕle odvedenou práci, a doufám, že nás tento úspĕšný vstup do zimní přípravy nakopne k ješte lepším výkonům bĕhem jarní části soutĕže."