clanek-1
  • A-tým

  • 26.11.2012

V pátek budeme "Kopat za fotbal"

V roce 2012 uvidí Juliska ještě jedno fotbalové utkání. Naším soupeřem bude TJ Sokol Mladotice "B" v rámci projektu Kopeme za fotbal.

Do projektu Kopeme za fotbal se může zapojit každý klub v kategorii mužů z vybraných OFS od nejnižší soutěže po okresní přebor (II. třída), který splní pravidla účasti v projektu. Více informací naleznete na www.kopemezafotbal.cz

Mezi ceny v tomto projektu patří:
1 den s trenérem Gambrinus ligy. Dukla Praha se zúčastnila v květnu na hřišti Sedmihoří Oplotec (viz. video).
VIP návštěva utkání Gambrinus ligy. V květnu Duklu navštívili hráči Staňkova "C" (viz. video).
Přátelské utkání s týmem Gambrinus ligy
Zahajovací party sezony - 5 sudů piva Gambrinus a grilované selátko a další ceny.

Dukla Praha se tedy v pátek od 14 hod utká na stadionu Juliska s TJ Sokolem Mladotice "B" (okres Plzeň - sever). Tým Mladotic hraje IV. třídu (sk. B), kde je v tabulce po podzimní části na 10. místě se 7 body a se skóre 17:38. Sokol své poslední utkání prohrál s Hvozdem 0:4. 

FK Dukla Praha bude v utkání s týmem Mladotic mírným favoritem,  ale určitě se nebude jednat o lehký zápas, což potvrzuje i trenér Luboš Kozel: "Nečeká nás nic jednoduchého, Mladotice sice hrají o několik soutěží níže, ale určitě budou v sobě mít nadšení a to přináší i zdravé sebevědomí. Mají rychlý přechod do útoku a ten je nebezpečný kdekoliv, tedy i na soupeřových hřištích," uvedl trenér pro klubový web.