clanek-1
  • A-tým

  • 15.11.2012

Jan Vorel odpovídal na dotazy fanoušků

Přinášíme odpovědi hráče A týmu Jana Vorla na otázky, které jste mu položili vy, naši fanoušci.

Dobrý den, jaké jídlo máte nejraději, umíte vařit, máte děti?
Klára
Dobrý den, nejraději mám rajskou, vaření se vyhýbám, protože mi to moc nejde. Mám dvě nevlastní dcery.

Zdravím Honzo, chci se zeptat, jak vzpomínáte na své působení v Blšanech?? Díky za odpověď a ať se daří ;) 
David
Zdravím, na působení v Blšanech vzpomínám velice často a velmi rád, měl jsem štěstí, že se tam vždy sešla skvělá parta lidí.

Honzo, jste pro mě nejlepší hráč současné Dukly a hlavně pilíř obrany s výkony na reprezentační úrovni. Moje otázka je nasnadě, jak dlouho to ještě podle vás takhle bude pokračovat. Já doufám, že ještě hodně dlouho. Zdravím a máte můj velký obdiv. Chodím na Duklu už od dob Masopusta a věřte, že v plejádě výborných stoperů Dukly za ta léta zpátky, byste se neztratil - naopak!
Honza
Dobrý den, děkuji za myslím přehnané ocenění. Chtěl bych hrát ještě mnoho let, ale věk se nedá zastavit, takže to odhaduji tak na dvě sezóny.

Ahoj Honzo, kde bereš svůj pozitivní pohled na život? A ještě jedna otázka, který golfista se ti nejvíce líbí :-) 
Buď fit, čau koton, katk, luban
Ahoj, golf sice moc nesleduji, ale můj oblíbený hráč je Phil Mickelson. Jak víte, že mám pozitivní pohled na život? :) 

Zdravím, rád bych se zeptal, zda náhodou nevíte, jestli se někdo z Vaší generace, kteří jste z Dukly přešli do Blšan, dostal do první ligy? Děkuji!
Trabzon
Zdravím, mimo mě si ligu zahrál ještě Aleš Chvalovský, s kterým jsem působil pět sezón v klubu Blšany.

Ahoj Honzo, máš nějaké rituály před zápasem? Jak se osobně připravuješ před tréninkem a zápasem? Co děláš ve volném dnu? Ať se daří. 
Jan
Ahoj, před zápasem jdu většinou po obědě spát, a to je můj nejsilnější rituál. Před tréninkem žádnou speciální přípravu nemám a ve volném čase jezdím rád na chalupu.

Ahoj Honzo, jak se ti hraje v DUKLE a jak vnímáš její historii a může na ni současná DUKLA navázat? DUKLA a evropské poháry k sobě patří, ať se ti v DUKLE dobře kope a pozdravuj mančaft, hrajete hezkej fotbal. 
S pozdravem fanoušek Roman Volf
Ahoj, historii vnímáme všichni velmi pozitivně a samozřejmě, že bychom na ni rádi v nejbližších sezónách navázali. Vše má ale svůj čas a letos hrajeme teprve druhým rokem nejvyšší soutěž. Na evropské poháry ještě úplně tak nemyslíme, nejsou naší prioritou.

Dobrý den, jakému týmu fandíte ve formuli 1?
Pavel
Dobrý den, Redbullu.

Honzo,můžeš mi prosím vysvětlit význam Tvé přezdívky? Chápu,že Rada je Radič,Hašek je Hašan atd.,ale proč je Vorel Kondy?
kouk
Přezdívka vznikla už na základní škole. Konkrétně si však nepamatuji proč.