clanek-1
  • Články dorost

  • 11.11.2012

Výsledky dorosteneckých týmů

O víkendu se dorosteneckým týmům příliš nedařilo. Osmnáctka prohrála s Újezdem nad Lesy 2:3. Sedmnáctka prohrála se Spartou 2:6 a šestnáctka 0:2.

FK Újezd nad Lesy – FK Dukla Praha U18 - 3:2 (2:1)

Branky: 5. 1:0 PK, 7. 2:0, 29. 2:1 Benda (Soukup), 49. 2:2 Benda (Vrkoč, Tříska), 63. 3:2.
Sestava: Kořínek – Halbich, Urban, Vyjdák, Buchar – Vrkoč, Troníček, Stuj (46. Tříska) – Benda, Gajecký, Soukup (60. Romanovskyy).

Po našem rohovém kopu v 5. minutě přešli domácí do rychlého protiútoku, který skončil až nešťastnou rukou Soukupa a proměněnou penaltou. O dvě minuty později jsme pak prohráli dva souboje po sobě a chytrý lob domácího útočníka skončil v brance – 2 :0. Od této chvíle jsme však převzali iniciativu a kromě snížení z trestného kopu jsme si vytvořili dalších sedm dobrých šancí. Chvilku po přestávce jsme zaslouženě vyrovnali druhým gólem Bendy. Po něm jsme ale přešli do pasivity z níž plynuly šance domácích a třetí gól v naší síti. V nervózním závěru, ve kterém rozhodčí udělil tři červené karty (jednu i na naší straně), jsme si vytvořili tři dobré šance, vyrovnat se nám však již nepodařilo.

Hodnocení trenéra: "V dnešním utkání jsme nezvládli úvod zápasu a patnáctiminutovku po vyrovnávacím gólu. Kluci neplnili taktický záměr, se kterým jsme vstoupili do druhého poločasu, a to vézt naše útoky přes křídelní prostory a využít nadprůměrné šířky hřiště k přečíslení soupeře. Celkově jsme v zápase střídali slabé momenty s výraznou herní převahou, kterou se nám však nepodařilo brankově využít. Proto jsme dnes odešli poraženi."


FK Dukla Praha - AC Sparta Praha - 2:6 (1:2)

Branky: 16. 1:1 Beneš (PK), 54. 2:2 Nadri (as. Bezpalec, Beneš) - 9. 0:1, 35. 1:2, 62. 2:3, 70. 2:4, 78. 2:5, 80. 2:6.
Sestava: Vávra - Bohánek, Malý, Komárek, Vosátka (50. Kozel) - Bezpalec, Cvrček, Petrák - Beneš, Nadri, Vachoušek (60. Kolařík).

Hodnocení trenérů: "V posledním zápase podzimu jsme sehráli s kvalitním soupeřem zajímavé utkání s velkým počtem branek. Individuálně technicky zdatnější i kombinačně silnější soupeř byl pro náš tým dobrou prověrkou a ukázal nám naše nedostatky, na kterých potřebujeme zapracovat. Náš tým však prokázal charakter, zanícení pro hru i některé kvalitní herní momenty. Dnes jsme se bohužel hlavně v závěru utkání nevyvarovali individuálních chyb, které soupeř tvrdě trestal. Výkonem dnes zaujal Nadri, nárůst výkonnosti potvrdil Komárek a v útočné činnosti Beneš. Za aktivitu a přístup patří za podzimní část soutěže všem hráčům poděkování."

FK Dukla Praha U16 - AC Sparta Praha - 0:2 (0:2)

Branky: 12. 0:1, 25. 0:2.
Sestava: Štorc - Tylšar, Pártl, Pešička, Čermák -Šíma, Sell, Kozel (60. Dostál) - Mammedov (40. Šahini), Brabenec, Hájek (60. Rybalka).

Hodnocení trenérů: "Zápas rozhodl první poločas, ve kterém si soupeř dokázal vytvořit pět velkých šancí, zatímco my jsme soupeřovu bránu prakticky vůbec neohrozili. V druhém poločase se hra vyrovnala, a také my si vytvořili několik slibných možností a šancí. Bohužel jsme nedokázali ani jednu proměnit. I tak týmu patří pochvala za bojovnost a odhodlání hrát nebojácně."