clanek-1
  • Články dorost

  • 08.11.2012

Výsledky dorosteneckých týmů

V dohrávce 12. kola zvítĕzila sedmnáctka 1:0 nad Mladou Boleslaví. Šestnáctka stejnému soupeři podlehla 1:3.

FK Dukla Praha - FK Mladá Boleslav - 1:0 (1:0)

Sestava: Vávra - Melichar (64. Bohánek), Malý, Komárek, Kozel (41. Vosátka) - Petrák, Cvrček, Bezpalec, Vachoušek, Beneš, Nadri (68. Kolařík).
Branka: 28. Melichar (as. Beneš, Komárek).

Hodnocení trenérů: "V dohrávce naší soutěže jsme na UMT Mikulova přivítali tabulkového souseda. Tým z města automobilů, Mladou Boleslav. Celé utkání bylo hrané v nasazení, s maximálním důrazem a množstvím osobních soubojů, které ubíraly prostor pro kombinaci a herní kreativitu. Přeci to byl ale náš tým, který jsi v utkání vypracoval více možností, nastřelili jsme tyč i břevno, zahodili samostatný nájezd na gólmana. Vítěznou branku zaznamel Melichar po výborné přihrávce Beneše. Soupeř hrozil ze standardních situací, které jsme i s pomocí štěstěny všechny ubránili. Vyrovnané utkání z našeho pohledu rozhodla naše lepší hra ve velkém pokutovém území. Tým zaslouží pochvalu za aktivní přístup po celou dobu utkání."

FK Dukla Praha U16 - FK Mladá Boleslav - 1:3 (1:2)

Sestava: Štorc - Dostál (35. Šťastný), Pártl, Pešička, Čermák - Šíma, Sell, Kozel (45. Mammedov) - Tylšar (75. Hájek), Brabenec (50. Rybalka), Šahini.
Branky: 1. Šahini - 18. 1:1 Boleslav, 20. 1:2 Boleslav, 70. 1:3 Boleslav.

Hodnocení trenérů: "Do utkání jsme vstoupili jako z říše snů. Již v první minutě jsme si, díky ukázkovému presinku, vytvořili dvě velké šance, z nichž jsme jednu dokázali proměnit. Do desáté minuty jsme byli lepším týmem. Poté jsme nepochopitelně znervózněli, ztratili sebevědomí a sami sebe dostávali pod tlak, když jsme technicky neuhráli zdánlivě jednoduché situace (přitom technika a kombinační hra jsou našimi silnými stránkami). První dva inkasované góly byly opět velmi zbytečné. V druhém poločase jsme se snažili výsledek obrátit ve svůj prospěch a soupeře jsme víceméně přitlačili na jeho polovinu. Pomohl tomu velmi dobře hrající Mammedov a Rybalka. Vypracovali jsme si dvě obrovské možnosti a dalších několik slibných šancí. Bohužel zůstaly nevyužity. Soupeř prakticky hrozil jen z brejků. Kaňkou na tomto utkání bylo nepříjemné zranění, v běžném souboji, mladoboleslavského hráče, kterému přejeme brzké uzdravení."