clanek-1
  • Články dorost

  • 28.10.2012

Výsledky dorosteneckých týmů

Osmnáctka v sobotu nestačila na Tempo Praha, kterému podlehla 1:2. Utkání mladších dorostenců se kvůli sněhu na hrací ploše nekonala a přeložila se na 7. listopadu 2012 od 11,00 a 13,00 hod.

Kasa.cz Pražský přebor SD

FC Tempo Praha - FK Dukla Praha U18 – 2:1 (0:1)


Branky: 55. 1:1, 58. 2:1 - 24. 0:1 Kříž (Soukup) PK.
Sestava: Malý – Kulikov, Urban, Vyjdák, Halbich – Troníček (62. Najman), Stuj, Benda – Soukup, Kříž, Tříska (46. Romanovskyy).

Hodnocení trenéra Tomáše Kulvajta: "I přes velkou nerovnost a malé rozměry tréninkového hřiště, na kterém se utkání s Tempem odehrálo jsme lépe kombinovali, vytvářeli si šance a po faulu na Soukupa nás poslal Kříž z penalty do vedení. Ve druhém poločasu jsme si již za hustého sněžení vypracovaly další tři velké šance na zvýšení náskoku, ani jednu jsme však neproměnili. Nevynucenými chybami jsme naopak domácím nabídli možnosti k obratu. Nejdříve Tempo snížilo díky vystižené malé domů, která se zastavila v louži, o tři minuty později vytrestalo naši liknavou rozehrávku druhým gólem. Na ten jsme mohli odpovědět proměněním druhé penalty. Kříž ji však tentokrát neproměnil. Poté ještě Vyjdák těsně minul po rohu a Benda nastřelil další břevno. Závěr zápasu byl vzhledem k zasněženému hřišti více boj než fotbal a domácí si už vítězství pohlídali."

Česká liga dorostenců

FK Dukla Praha U17 - FK Mladá Boleslav - 7. listopadu 11,00 hod
FK Dukla Praha U16 - FK Mladá Boleslav - 7. listopadu 13,00 hod