clanek-1
  • Články žáci

  • 22.10.2012

Výsledky žákovských týmů

Starší žáci hostili Baník Sokolov. V prvním utkání prohrála patnáctka 1:3, ve druhém zvítězila čtrnáctka 4:1. Mladší žáci zajížděli do Varnsdorfu a byla to vítězná cesta. Třináctka zvítězila 22:3 a dvanáctka 8:5.

Česká liga žáků

FK Dukla Praha U15 - FK Baník Sokolov - 1:3 (0:1)

Sestava: Řepa - Kaník, Kocourek, Šíma (53. Hosnédl), Garček - Šimek, Masopust (35. Dufek), Joun - Doležal, Tkachenko, Král (35. Pusch).

Hodnocení trenéra: "V sobotu k nám přijel velice dobrý soupeř ze Sokolova. My jsme se po celé utkání snažili hrát kombinační a atraktivní fotbal. Bohužel příležitosti, které jsme si vytvořili jsme nedokázali proměnit. Soupeř byl efektivní a proměnil většinu svých šancí. Kluci předvedli po technické stránce velice kvalitní výkon, i když jsme nakonec prohráli 1:3. Celkové hodnocení je i tak pozitivní. "

FK Dukla Praha U14 - FK Baník Sokolov - 4:1 (3:1)

Branky: Bažo 2x (Janko, Štědrý), Janko 2x (Mentberger).
Sestava: Šťovíček - Stobbe, Praus (46. Douibi), Kysela (52. Bažant), Mareš - Kubů, Mentberger, Štědrý, Janko, Bažo, Palivec.

Hodnocení trenéra: "Odehráli jsme jedno z nejlepších utkání na podzim. Velmi dobrý pohyb bez míče a přesná kombinace zdobili naši hru. I po ztrátě míče byla na našich hráčích vidět odhodlání si míč vzít zpět. 
K celkové kvalitě hry přispěl i soupeř, který se také snažil o kombinační hru ze zadu. Díky našemu presingu a kvalitě hry jsme soupeře po většinu utkání přehrávali. Nejvíce nebezpečný byl Sokolov z brejků (po jednom z nich snížili stav utkání na 2:1)."

FAŠV Varnsdorf – FK Dukla Praha U13 - 3:22 (2:4, 0:9 / 1:3, 0:8)

Branky: Švihálek 2x, Nussbauer 3x, Jůza, Rattay, Ferreira, Racocha, Tvrdík, Hamborský, Kalabis, Babka 3x, Žáček, Studnička, Houha, Vácha, Bohdan 3x.
Sestava I.: Nosek – Štěpánek, Švarc – Nussbauer, Tvrdík, Studnička, Houha – Rattay – Štancl, Kalabis, Svihálek. Sestava II.: Záhora – Žáček, Hamborský – Jůza, Ferreira, Vácha, Babka – Racocha – Tříska, Bohdan.

FAŠV Varnsdorf - FK Dukla Praha U12 - 5:8