clanek-1
  • A-tým

  • 02.07.2010

Dukla míří na turnaj do Berouna

P R A H A - Hned dva přípravné zápasy čekají v sobotu fotbalisty Dukly. Ti se zúčastní turnaje v Berouně, kam míří i Baník Sokolov, Viktoria Žižkov a Baník Most.

K prvnímu střetnutí nastoupí mužstvo z Julisky ve 13.00 hodin, kdy se v semifinále střetne s Baníkem Sokolov. Ten v posledním přípravném utkání podlehl pražské Slavii 2:5. Nedá se však říct, že by Západočeši byli oblíbeným soupeřem Dukly. Vždyť ji dokázali v uplynulé sezoně dvakrát porazit (3:0, 1:0). Teď jsou ale svěřenci trenéra Luboše Kozla v plné přípravě, výsledky tedy příliš velkou váhu nemají. Kdo by však nechtěl vyhrát, že?

V druhém semifinále dojde k pikantnímu střetnutí. Viktorii Žižkov totiž od léta vede trenér Martin Pulpit, jenž na stadion pod vysílačem přesídlil právě z Mostu. Baník po něm převzal uruguayský trenér Jorge Aňon, jenž už mostecký celek jednou vedl.

Všechna utkání turnaje se odehrají na Tyršově stadionu, v areálu Lokomotivy Beroun. Hrací doba zápasů je vyměřena na 2 x 30 minut, v případě remízy rozhodnou o vítězi penalty. Zápasy budou řídit rozhodčí Karel Hrubeš a Pavel Franěk.

Program turnaje

    13.00 hodin: FK Dukla Praha - FK Baník Sokolov
    14.15 hodin: FK Baník Most - FK Viktoria Žižkov
    15.30 hodin: Utkání o 3. místo
    16.45 hodin: Finále

Jak se dostanete na hřiště Lokomotivy Beroun

Fotbalové hřiště leží na adrese Tyršova 85, Beroun. Majitelé GPS mohou využít těchto údajů: 49°57´33.997"N, 14°4´17.944"E.